Obavijesti

Show

Komentari 82

Cetinski nekad i sad: Od guste 'grive' do eliksira za rast kose

Cetinski nekad i sad: Od guste 'grive' do eliksira za rast kose
4

Tony Cetinski nedavno je sredio zube, 2014. godine bio je i na liposukciji i tada je smršavio za dva konfekcijska broja, a danas se trudi redovito odlaziti u teretanu

VIDEO

Tony Cetinski (46) godinama je furao kovrče kojima je osvajao ženski dio publike. Ošišao ih je kad su ga počeli zvati Slatkica. Zezali su ga i da izgleda kao Mozart.

- Osim što je kraća, moje je kose sve manje – našalio se pjevač. Loknice je jedno vrijeme zamijenio popularnom irokezom. Prijatelji su ga tada hvalili da izgleda mlađe. Nedavno se opet ošišao na kratko. Njegov zaštitni znak je i sijeda brada, koju moderno podšišava.

- Ako baš nemaš ništa pametnije raditi, onda pjevaj - govorio mu je otac Mirko. 

U pjevačkim počecima, kad se iz Rovinja doselio u Zagreb, spavao je na podu u stanu od 30 kvadrata jer nije imao za namještaj. Tony danas pazi na svoj izgled pa redovito ide na kozmetičke tretmane. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prije pjevačke karijere sanjao je da će postati skijaš. Nedavno je sa suprugom Dubravkom (32) kod stomatologa sredio zube pa ga sad krasi holivudski osmijeh. Bio je i na liposukciji 2013., uklanjanju masnog tkiva s trbuha, i tada je smršavio za dva konfekcijska broja. Kako je supruga zaljubljenica u vježbanje, i on je s njom krenuo u teretanu. 

Iako se okrenuo zdravim navikama, pjevača ipak još uvijek muči jedan problem, a to je ispadanje kose. Tako je nedavno na društvenim mrežama 'izreklamirao' jedan proizvod koji bi trebao pomoći kod navedenog problema.

- Dragi moji, svi vi koji imate problema kao i ja... Otkrio sam novi proizvod protiv ispadanja kose, preporučam ga kao najboljeg na tržištu - napisao je uz 'fotku' koju je objavio na Facebooku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...