Obavijesti

Show

Komentari 11

Četvrti BB milijunaš će sve novce potrošiti na obitelj

Četvrti BB milijunaš će sve novce potrošiti na obitelj
16

Vedran Lovrenčić (24) iz Slavonskog Broda pokazao je da ima veliko srce i osvojio gledatelje. Nakon 106 dana izolacije Vedran je zagrlio obitelj

VIDEO

Hvala vam, ljudi, za najljepši dan u mom životu, uziviknuo je Vedran na stageu Saloona sa suzama u očima. Nakon 106 dana upravo je on izašao kao pobjednik.
- Još ne znam kako se osjećam. U glavi mi je bilo samo da vidim babu i didu. Mamu, tatu, da ih zagrlim i poljubim. Naravno da sam želio što bolji rezultat, ali nisam mogao vjerovati da je BB izgovorio moje ime! - uzbuđeno je ispričao Vedran tek nekoliko minuta nakon pobjede. Novopečeni milijunaš ima skromne želje.
- Ponajprije ću pomoći obitelji. Ponosan sam i sretan što ću to konačno moći napraviti. Oduvijek sam im želio pomoći! To me držalo u kući. Oni su moja snaga. Ako što ostane, pokušat ću napraviti nešto dobro za svoj budući život. Priuštit ću si neke sitne gušte - iskren je bio Vedran. Dio novca zasigurno će otići kako bi pomogao mlađoj sestri Loreni, koja je sa svoje 23 godine na razini djeteta od 4 mjeseca. Nakon poroda ispala je liječnici iz ruku i zadobila oštećenje mozga. Vedran je obožava. Prilično teško podnosi činjenicu da mu je voljena sestra bolesna. O njoj skrbi baka Marija jer mama Katica mora raditi. Baka ujedno skrbi i o Vedranovu ujaku, koji je ratni vojni invalid i slijep je. Vedran je 1997. godine, kad je imao samo 14 godina, prijavio baku na izbor “Superbake” na kojemu je i pobijedila. Vedran je uvijek davao drugima prije nego sebi. Bivšoj djevojci kupio je automobil za 18. rođendan.

NADAM SE DA ME ČEKA POSAO KONOBARA U KAFIĆU
Ne vjerujem da ću se promijeniti. Ako sam u kući ostao ono što jesam, ne vjerujem da ću to sada promijeniti, skromno je rekao Vedran i dodao da ne namjerava promijeniti posao. Želi se vratiti u kafić u kojem je radio prije ulaska u kuću.
- Nadam se da je to sve u redu i da ću se vratiti raditi u kafić jer je to posao koji stvarno volim - rekao je Big Brother milijunaš.

VEDRAN SLAVIO UZ "NE DIRAJTE MI RAVNICU"
Vrhunac finalne večeri bio je kad su se finalisti Big Brothera u sitne sate popeli na stage i s bendom Raspashow zapjevali “Simply the Best”. Nakon toga Saloon je još dodatno zagrijao Arsen Košta svojim freestyleom koji je raspametio pripadnice nježnijeg spola. Ipak, cijeli Saloon je zapjevao s novopečenim milijunašem pjesmu Miroslava Škore “Ne dirajte mi ravnicu”. U Vedranovu Slavonskom Brodu očekuje se prava fešta.

DIVA U SALOONU
Čim sam došao u Saloon, prišao mi je jedan dečko. Predstavio mi se, rekao da je biseksualac i da bi se volio poljubiti sa mnom, kroz smijeh nam je rekao Hrvoje Šoštarić, koji je za finale osmislio poseban styling. Diva i stanoviti Marko ludovali su cijelu noć.

FINALISTI KAŽU DA NIJE BILO SEKSA U BIG BROTHER KUĆI
Krešo je zanijekao da je dobio “ručni rad” od Vite. Arsen i Senka su samo “cengle-megle”, ali ništa više od toga. Maja-Paola nam nije željela otkriti je li se zaljubila u Arsena ili je on tek bio netko tko će je zagrliti kad joj bude teško. I pobjednik Vedran kaže da se nije poseksao u kući.
- Nije bilo seksa s Tessom. Ona je jako draga cura i na prvu smo se povezali. Bilo mi je teško kad je izašla iz kuće - priznao je Vedran.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje