Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Charlie Sheen priznao da uz HIV ima i bipolarni poremećaj

None Foto: PA/Pixsell

Česte promjene raspoloženja uvijek su mi se činile najnormalnijima. Doživljavam ih kao dio svojeg ludog karaktera, rekao je hollywoodski glumac Charlie Sheen (50)

Glumac je gostujući u emisiji kod dr. Oza priznao da uz HIV ima teške psihičke probleme.

- Imam bipolarni poremećaj. Nekoliko je doktora tako opisalo moje stanje pa sam se zamislio - kaže Sheen i priznaje da se ne bi liječio čak ni da dobije službenu potvrdu jer ne vidi ništa loše u tome.

- Manično se ponašam i pod utjecajem droge, alkohola i ostalih opijata - kaže Charlie. 

Zvijezda serije 'Dva i pol muškarca' u studenome 2015. otkrio je da već četiri godine boluje od HIV-a za koji sumnja da je dobio nakon nezaštićenog seksa s transseksualnom prostitutkom.

- U 28. godini sanjao sam kako nosim veliki znak oko vrata na kojem piše AIDS - rekao je Sheen koji taj san smatra proročkim. Iako je glumac nedavno rekao kako se posvetio trčanju, plivanju i jogi, još ga se može vidjeti pijanog u barovima.

- Odustao sam od uzimanja lijekova i počeo s alternativnim liječenjem. Odustao sam i od alternative kad su mi se pogoršali krvni nalazi - kaže američki glumac koji ne može vjerovati da je doživio 50 godina uz takav razvratni život.

- Pogledajte Sheena. On je mentalno bolestan, ali istodobno neobično senzacionalan i uzbudljiv - kaže neuropsihijatar dr. John Sharp.

Komentari (29)
  • Dobar glumac treba imati višestroku osobnost. Žao mi je zbog bolesti i ne želim molarizirati u smislu: sam si je kriv ili... DRŽI SE CHARLI

    19. 1. 2016,   17:54
  • Ma , nema veze , u "2,5 muškarca" igrao je samog sebe i bio je fenomenalan.

    19. 1. 2016,   17:55
  • nitko nije svetac,ali meni je on uvik bio drag glumac.želim mu brz oporavak.serija 2,pol muškarca mi je zakon.

    19. 1. 2016,   18:03