Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Charlize Theron je slušala kako joj majka ubija oca

None Foto: 24sata/ilustracija

U Južnoafričkoj Republici objavljena je knjiga s autentičnom izjavom, koju je Charlize Theron dala istražiteljima nakon što joj je majka ubila oca

Glumica je imala samo 15 godina kad je doživjela stravično iskustvo. Prije 16 godina, otac Charlize Theron (32) i njegov brat otišli su iz obiteljske kuće u Johannesburgu nakon što su se pijani posvađali s njenom majkom Gerdom. Kasnije te večeri, njen tata Charles i stric Danie, vratili su se i počeli lupati po vratima.
- Netko je nabijao po kuhinjskim vratima. Rekla sam mami da je to tata. Otac je vikao kako će nas obje ubiti sa svojom sačmaricom. Mama je rekla kako ju je strah da će nas stvarno ubiti. Sljedećeg trenutka čula sam nekoliko pucnjeva, a majka je počela vrištati. Otišla sam u hodnik i vidjela strica kako stoji dok je majka sjedila u kutu spavaće sobe. Mama je plakala i rekla: "Charlize, upucala sam ih". Tada sam vidjela tijelo svog oca - stoji u službenoj izjavi koju je glumica dala policiji nakon stravičnog događaja.
Tijekom pucnjave stric Danie je ranjen u ruku, a Gerda nikada nije optužena zbog ubojstva i ranjavanja. Charlize je nakon "obiteljskog horora" pronašla njena teta Elsa Malan. Dok joj je otac još umirao, plakala je sakrivena ispod deke.

Komentari (6)
  • ova žena je prelipa....

    18. 12. 2007,   14:45
  • Kako odvratan i tendenciozan naslov koji prejudicira krvoločnost žene koja se branila !!!!

    18. 12. 2007,   15:53
  • ameri..

    18. 12. 2007,   17:08