Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Cher u Nepalu: Ne znamo te, ali super ti je taj smartphone

None Foto: PA/Pixsell 3

Pjevačica je otputovala u Nepal krajem kolovoza. Poznata humanitarka donirala je novac za gradnju sirotišta za tibetansku djecu i otišla je vidjeti kako teku radovi

Bila sam im učiteljica i osjećala sam se odlično. Nitko nije znao tko sam, a jako im se svidio moj pametni telefon, napisala je Cher (69) na društvenoj mreži.

Pjevačica je otputovala u Nepal krajem kolovoza. Poznata humanitarka donirala je novac za gradnju sirotišta za tibetansku djecu u toj državi i otišla je vidjeti kako teku radovi. U Nepalu je Cher prvi put bila prije sedam godina, kad je izjavila da je "pronašla budizam". Otad redovito posjećuje tu zemlju i podržava napore za oslobođenje Tibeta od kineske vlasti. Prije pet godina rekla je kako je budistica, iako ne prakticira vjeru tako često koliko bi voljela. 

Cher je poznata po humanitarnom radu. Donirala je novac i djeci bez roditelja u Africi te u drugim azijskim zemljama. Osim brige za sirotišta, Cher se aktivirala u nadolazećoj predsjedničkoj kampanji u SAD-u, pa svakodnevno na Twitteru kritizira Donalda Trumpa, koji se bori za republikansku kandidaturu.

Komentari (6)
  • jedan mudar covjek je jednom rekao "Tvoje je samo ono sto si u zivotu poklonio"

    4. 9. 2015,   19:08
  • Cher je neuništiva.Žena koja je osvojila brojne Grammy-e,Oscara........ima vremena za brojna putovanja i humanitarni rad.Legenda

    4. 9. 2015,   19:43
  • obožavam je :))

    4. 9. 2015,   20:08