Obavijesti

Show

Komentari 2

'Chester će živjeti vječno kroz pjesme koje je ostavio iza sebe'

'Chester će živjeti vječno kroz pjesme koje je ostavio iza sebe'
5

Smrt Chrissa Cornella dovela ga je do depresije. Mjesec dana o smrti prijatelja, točno na njegov rođendan kada je Cornell trebao napuniti 53 godine, Chester si je oduzeo život u svojem domu

VIDEO

Ikona benda 'Linkin Park', dijete rastavljenih roditelja, žrtva nasilnika u tinejdžerskim danima, ovisnik o alkoholu i drogama, sve je to bio preminuli pjevač Chester Bennington. Prije točno godinu dana, Chestera su pronašli mrtvog u njegovom domu.

Rođen u Arizoni gdje je živio do svoje 11 godine kao sin jedinac, kada su mu se roditelji rastali. Kasnije je dobio dvije polusestre i polubrata, a pohađao je čak tri različite srednje škole. Kao tinejdžer bio je žrtva maloljetničkog nasilja i maltretiranja od strane vršnjaka, koje je ostavilo fizičke, ali i psihičke ožiljke na mladom Chesteru.

- Tukli su me i prisiljavali na stvari koje nisam želio raditi, što mi je uništilo samopouzdanje. Kao većina ljudi, bilo me je previše strah da to nekome kažem - izjavio je pjevač. 

Njegov prvi bend zvao se 'Grey Daze', ali nije imao veliki uspjeh što ga je dovelo u svijet droge. S nepunih 17 godina, koristio je meth, opijum i LSD.

- Kada se sjetim tog razdoblja dođe mi da plačem, gdje mi je bila pamet - priznao je Chester koji se, nakon što je napunio 23 godine, preselio u Los Angeles i počeo pjevati u bendu koji se zvao 'Zero'. Uskoro nakon njegovog dolaska bend je promijenio ime u 'Linkin Park'.

- Tada sam bio skoro beskućnik, spavao sam u autu, a kada su mi pregorjela svjetla nisam imao novaca da ih zamijenim - rekao je Bennington. On je toliko truda, energije i strasti dao u taj bend jer je bio na rubu.

- Svi smo se žrtvovali kako bi se uspjeli probiti, ali Chester je bio poseban. On je znao što riskira i svaki dan nam je govorio 'dečki, mislim da se ne trudimo dovoljno' - izjavio je njegov kolega iz benda. Njihov se trud i Chesterova upornost na kraju isplatila, postali su svjetski poznati bend koji je 'odgojio' mnoge generacije tinejdžera. 

Unatoč uspjehu, Chester se ponovno odao drogi, ovoga puta malo 'žešće'. Njegova obitelj i prijatelji 2000. godine su morali napraviti intervenciju kako bi ga spasili.

- Nisam imao pojma da sam takvo čudovište, dok mi nisu rekli da postoje dvoje osobe u meni. Bio je Chester i onaj drugi je**ni nadrogirani tip - priznao je Bennington. 

Smrt Chrissa Cornnela, glazbenika i njegovog bliskog prijatelja dovela ga je do depresije. Mjesec dana od smrti prijatelja, točno na njegov rođendan kada je Cornnel trebao napuniti 53 godine, Chester si je oduzeo život u svojem domu.

Iza sebe je, osim pjesama, ostavio ženu Talindu Ann Bentley (41) i njihovo troje djece, Tylera (12), Lilu (7) i Lily (7). Prije Talinde bio je u braku sa Samanthom Marie Olit (47) s kojom je također imao troje djece, Jaimea (22), Isaiaha (20) i Dravena (16).

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama