Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Chillout: Sjajna glazba i craft pivo u jedinstvenom kino baru

None Foto: Twitter/Screenshot 3

Zvukove mora i ljetnih festivala možete bez ikakvog problema doživjeti i u centru Zagreba. A kada ih sparite s odličnim craft pivom, pred vama je zasigurno izvrsno provedena večer

Kaptol Boutique Cinema by CineStar & Adriatic Coasting ove srijede 14. lipnja režiraju afterwork večernji party od 19 do 24 sata.

Foto: Twitter/Screenshot

Duo iza imena Adriatic Coasting, Nick Colgan & Pepi Jogarde, donosi zvukove mora i ljetnih festivala u Kaptol Boutique Cinema. Pokretači su radijske emisije na Yammat FM-u koja svakog petka i nedjelje u eteru osvježava um i tijelo biranom glazbom iz svih krajeva svijeta, a emisiju su pokrenuli vođeni mišlju 'što slušati kad se vozite od kontinenta prema moru'.

Za one koji će prvi put stupiti u kontakt s Adriatic Coastingom, sami su se opisali kao "blage note, pjesme o ljubavi i drami, 'psyched out grooves' za putovanje prema obali". Očekujte zvuke kao što su Eddie Lovette, Mousoulou, Mr Fit It, Peacock, Ride Me High i mnoštvo glazbenih rariteta za opuštanje. Uz sjajnu glazbu ide i sjajno pivo za koje se brine The Garden Brewery s cijelim rasponom craft piva. Happy hour traje od 19 do 21 sat.

Foto: Blitz Film i Video distribucija

Ulaz je slobodan, a za sve informacije o događanjima u najljepšem kinu u regiji pratite stranice kina.

Komentiraj, znaš da želiš!