Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Chris Rea: Zagreb me potpuno oduševio, to ne doživim često

None Foto: Pixsell

U Zagrebu je obišao čak 11 muzeja. Fotografirao je arhitekturu glavnog gradskog trga koji ga je potpuno opčinio. Posjećivao je restorane s domaćom kuhinjom...

Kad je u ožujku 2008. gostovao u Zagrebu Chris Rea (60) oduševio se gradom i njegovom arhitekturom. Odsjeo je u hotelu Esplanada čiju je unutrašnjost fotografirao i divio joj se. U tri dana provedenih u Zagrebu pješice je obišao 11 muzeja. Fotografirao je arhitekturu glavnog gradskog trga koji ga je potpuno opčinio. Posjećivao je restorane s isključivo domaćom kuhinjom te uživao u domaćim vinima. 

Nakon koncerta je izjavio kako ne može vjerovati da dosad nije otkrio Zagreb. 

- Rijetko kad mi se dogodi da me neko mjesto tako oduševi. Jedva čekam da završim turneju pa da svoju ženu dovedem ovdje - rekao je te dodao kako jedva čeka ponovno doći.

U četvrtak, 16.veljače, baršunasti glas i jedinstveni zvuk njegove gitare ispunit će Boćarski dom. Uz predstavljanje 'The Santo Spirito Projecta' koji sadrži dva filma u njegovoj režiji, dva CD-a s glazbom iz filma, pjevat će pjesme s prvog autorskog albuma nakon punih 10 godina, a izvest će i svoje najveće hitove. Ulaznice za zagrebački koncert Chrisa Reae potražite na svim prodajnim mjestima Eventima.

Komentari (4)
  • blago zagrepčanima zbog ovakvih stvari dođe mi da se preselim, mislim na gostovanje gosp.Rea

    2. 2. 2012,   19:18
  • A kako bi ga tek oduševili Rijeka ili Split najljepši gradovi RH ako ga je Zagreb tako oduševio. Mislim i Zagreb je jako lijep, ali opet nema more. Slažem se blago Zagrebčanima svaki koncert uvijek u Zagrebu, sve im odmah na ruku. Samo karte kupe, a mi ostali još i prijevoz.

    2. 2. 2012,   21:03
  • a tek Dubrovnik, slažem se Zagreb je lijep, i Rijeka i Split , al nemaju zidine i ljepotu Dubrovnika!!!!! ;)))) :p

    3. 2. 2012,   07:15