Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Christoph Waltz: Ako se vrati Daniel Craig, vratit ću se i ja

None Foto: YouTube/Screenshot 2

Premda se zakleo da se neće vratiti franšizi o legendarnom agentu, povratak Daniela Craiga vraća i Christopha Waltza, a time i supernegativca Blofelda

Producenti filmova o legendarnom špijunu su ostali na mukama nakon Craigove objave da više neće glumiti Bonda. No stvari se možda mijenjaju na bolje.

Christoph Waltz , koji je u posljednjem dijelu sage o tajnom agentu glumio klasičnog negativca Ernsta Blofelda, ili Oberhausera, kako su ga nazvali, je najavio da ima namjeru vratiti se i u 25., a i u 26. nastavku Jamesa Bonda. Ali postavio je i jedan uvjet - povratka nema ako se ne vrati i Daniel Craig.

YouTube/Screenshot

Zadnji nastavak Bonda nije dosegao visine koje su očekivane, ali sa zarađenih 865 milijuna dolara i dalje spada u visoko profitabilne filmove. Mnogi su mu prigovorili što je odlično odglumljen lik dobio toliko malo prostora u filmu, pa nije teško za vidjeti zašto su producenti odlučili ponuditi Waltzu još prilika da nastavi glumiti Blofelda.

[video: 1142023 / ]

Hoće li se Craig vratiti, nakon svoje izjave da bi radije vene prerezao nego glumio Bonda opet , ostaje neodgovoreno. A kako su filmske zvijezde promjenljivog duha, trebali bismo biti na sve spremni.

Komentari (5)
  • Od kada ga je Tarantino uzeo u svoje projekte stigli su i Oscari za njega samog, dobar glumac.

    4. 1. 2016,   12:56
  • kakva glumcina definitivno nije zasluzio da izgovara onako los text i sve drugo u Bondu ,takva uloga prepuna potencijala i napave od dvostrukog dobitnika oskara nekog trecerazrednog glumca ..

    4. 1. 2016,   13:58
  • Bez daljnjeg,jedan od najtalentiranijih glumaca ikad

    4. 1. 2016,   12:25