Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ciganović i Grubnić složili reviju od demode odjeće

None Foto: RTL 7

Neven i Modni Mačak odradili su ono u čemu su najbolji - stiliziranje. Nisu ni zanovijetali kad su im dodijelili krpice koje je “pregazilo” vrijeme

Pogledajte taj graciozni hod i to držanje, komentirao je Neven Salomein izlazak na “pistu” u košulji dubokog dekoltea i suknji visokog izreza.
- A te noge duge - dodao je Marko na Salomeino zavodljivo njihanje bokova. Big Brother dodijelio je svojim zvjezdanim stanarima zadatak koji je sve oduševio. Trebali su organizirati modnu reviju. Kao što je i najavio - Big Brother je bio zločest. “Podvalio” im je demode odjeću. No Neven i Marko nisu zanovijetali nego su u roku od sat vremena složili reviju. Prva je na pistu izašla Danijela Dvornik, kojoj manekenski koraci nisu strani. Nebrojeno je puta nosila revije za punašnije. Za reviju u BB kući koristila je kodno ime “The Body” (Tijelo) - nadimak svjetski uspješnog top-modela Elle McPherson. Neven je s Marinom zakopao ratnu sjekiru i dao joj da nosi njegovu ružičastu “Britney Spears periku”. Danijela, Salome i Marina su u predahu od dnevnih obaveza tračale Ivu. Pitale su se kako će kad popuši sve cigarete.
- Uvijek gleda kako pokupiti za sebe najbolji komad. Uzme što joj odgovara. Nema osjećaja za solidarnost - Danijela je komentirala Ivu. Salome je kasnije drugim stanarima rekla da je Marina "glupa p...." jer joj je zasmetalo Marinino nesnalaženje u kuhinji.

MODNI MAČAK KORIGIRAO JE NOS I POVEĆAO USNICE
Omiljena tema CBB stanara su plastične operacije. Dosad je što se toga tiče najotvorenija bila Salome, koja je otkrila da je “dugo tražila prave cice, a našla ih je nakon treće operacije”.
Već prvog dana u Kući Salome je pitala Nevena koliko ima silikona, na što joj je on odgovorio: “Onoliko koliko ti imaš u sisama”.
Potom je Ivica zaključio da Neven ima najbolje operirane usne, a podržao ga je i Marko, zaključivši kako se ostalima neko vrijeme nakon operacije “zgrudaju”. Marko ima operirane usne i korigiran nos, što je svojedobno i potvrdio.

POSVAĐALI SE ZBOG NABAVLJANJA HRANE
Ivica je ušao u Alibabinu špilju po sastojke za kolač. No svi su nahrupili za njim sa svojim željama. Danijela je zaključila kako su previše vremena potrošili na glupe stvari. I tada su se počeli svađati. Ivica se pravdao da se pogubio jer je pokušavao udovoljiti željama svih, a ne zna gdje se što nalazi. Neven i Marko su zaključili da se Ivica ponaša kao vođa.

Komentari (9)
  • vjerovali ili ne,oni me opustaju nakon napornog dana,skupim djecu i kazem,gledajte ove likove,i naravno dopustam i da se,,dive,,tako je djeci puno lakse da izidju na ulicu i ostanu ravnodusni.....

    13. 3. 2008,   17:50
  • Ja nisam modni stilist, maneken, menekenka ili fashion guru. Moram priznati kako su mi svi izgledali puno lipše prije silnih operacija i kako se ne oblače ništa posebo. Ali to je samo moje mišljenje.

    13. 3. 2008,   19:03
  • Joj meni je ovo stvarno odvratno. Kada sam prije pisala o tom stvoru Grubinić ado me brisao , možda bude opet,nema veze.... Moram se izjadat ovo je strašno,odvratno,kao neki mutanti izgledaju......Zašto nas medijski zlostavljaju sa njima ? Taj cigo i grubo su izrodi ljudskog roda.......Vjerovali ili ne povraća mi se od tih stvorenja.

    13. 3. 2008,   17:10