Obavijesti

Show

Komentari 9

Ciganović i Grubnić složili reviju od demode odjeće

Ciganović i Grubnić složili reviju od demode odjeće
7

Neven i Modni Mačak odradili su ono u čemu su najbolji - stiliziranje. Nisu ni zanovijetali kad su im dodijelili krpice koje je “pregazilo” vrijeme

VIDEO

Pogledajte taj graciozni hod i to držanje, komentirao je Neven Salomein izlazak na “pistu” u košulji dubokog dekoltea i suknji visokog izreza.
- A te noge duge - dodao je Marko na Salomeino zavodljivo njihanje bokova. Big Brother dodijelio je svojim zvjezdanim stanarima zadatak koji je sve oduševio. Trebali su organizirati modnu reviju. Kao što je i najavio - Big Brother je bio zločest. “Podvalio” im je demode odjeću. No Neven i Marko nisu zanovijetali nego su u roku od sat vremena složili reviju. Prva je na pistu izašla Danijela Dvornik, kojoj manekenski koraci nisu strani. Nebrojeno je puta nosila revije za punašnije. Za reviju u BB kući koristila je kodno ime “The Body” (Tijelo) - nadimak svjetski uspješnog top-modela Elle McPherson. Neven je s Marinom zakopao ratnu sjekiru i dao joj da nosi njegovu ružičastu “Britney Spears periku”. Danijela, Salome i Marina su u predahu od dnevnih obaveza tračale Ivu. Pitale su se kako će kad popuši sve cigarete.
- Uvijek gleda kako pokupiti za sebe najbolji komad. Uzme što joj odgovara. Nema osjećaja za solidarnost - Danijela je komentirala Ivu. Salome je kasnije drugim stanarima rekla da je Marina "glupa p...." jer joj je zasmetalo Marinino nesnalaženje u kuhinji.

MODNI MAČAK KORIGIRAO JE NOS I POVEĆAO USNICE
Omiljena tema CBB stanara su plastične operacije. Dosad je što se toga tiče najotvorenija bila Salome, koja je otkrila da je “dugo tražila prave cice, a našla ih je nakon treće operacije”.
Već prvog dana u Kući Salome je pitala Nevena koliko ima silikona, na što joj je on odgovorio: “Onoliko koliko ti imaš u sisama”.
Potom je Ivica zaključio da Neven ima najbolje operirane usne, a podržao ga je i Marko, zaključivši kako se ostalima neko vrijeme nakon operacije “zgrudaju”. Marko ima operirane usne i korigiran nos, što je svojedobno i potvrdio.

POSVAĐALI SE ZBOG NABAVLJANJA HRANE
Ivica je ušao u Alibabinu špilju po sastojke za kolač. No svi su nahrupili za njim sa svojim željama. Danijela je zaključila kako su previše vremena potrošili na glupe stvari. I tada su se počeli svađati. Ivica se pravdao da se pogubio jer je pokušavao udovoljiti željama svih, a ne zna gdje se što nalazi. Neven i Marko su zaključili da se Ivica ponaša kao vođa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja