Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ciganović: Kome Grubnić može uopće ukrasti dečka?

None Foto: Sanjin Strukić 3

Neven Ciganović (37) umire od smijeha na ideju da je Marko Grubnić Robanticu oteo ljubavnika. Kaže da ne zna samo tko je veći “freak” od njih...

Ne znam puno o tome, ali mi je smiješno da je Marko Grubnić nekome mogao ukrasti dečka. J... ja takvog dečka kojeg ti Modni mačak može ukrasti, rekao je kroz smijeh Neven Ciganović, komentirajući optužbe modnog dizajnera Robantica da mu je Marko Grubnić ukrao dečka.
- Bolje bi bilo da je to prešutio jer ne znam je li uopće moguće da Marko nekome ukrade dečka. Kome on može ukrasti dečka? Ne znam tko je veći 'freak’ od njih dvojice - kaže Neven.
Ipak, Robanticovu radu je puno blagonakloniji.
- Znam da je Robantico dugi niz godina na modnoj sceni i da živi od svojeg rada. On dizajnira i sam izrađuje svoju odjeću. Podržavam sve koji se trude u modi. Stvarno ne vidim nikakav razlog da ga bilo tko šikanira - rekao je Neven Ciganović. Robantico je ogorčen i dosta mu je da ga “šikanira gay lobi”. Zato je, kaže, javno istupio. Neven se s time ne slaže.
- Ako ga šikanira gay lobi, ja sam onda sretan jer znači da smo ušli u Europu. Svuda u svijetu postoji utjecajan gay lobi koji upravlja mnogim stvarima, pa ako je došao kod nas, ja sam presretan - zaključuje Neven.

ROBANTICO: BIO SAM NA DUHOVNOJ OBNOVI
Robantico je priznao da je gay. U jednom trenutku mislio je i da više nije gay pa je otišao na obnovu kod fra Zvjezdana Linića.
- Doista sam mislio da više nisam gay i tako sam se osjećao. Meni je ta duhovna obnova pomogla. Doista sam se promijenio, ali sam ostao gay. Uozbiljio sam se - rekao je Robantico.
- Napravit ću svoju manifestaciju na kojoj će moći sudjelovati svi, a ne samo oni koji su dobri s ovim ili onim. Moda će biti na prvome mjestu, ali će oni koji zaslužuju dobiti priliku da se predstave - kaže Robantico.

Komentari (35)
  • Kada se jednom godišnje održava parada pedera u Zagrebu, onda su svi protiv, normalno, što koga briga kako se j...e. Tada se po novinarima pljuje jer previše daju pozornosti toj skupini lhjudi, ali kada pogledate onda su svaki dan tih \" Ciganovića \" i onda se nitko ne buni.E pa ja se bunim, Što ih novinari toliko uzdižete i o njima pišete kako su oni pozitivci u ov0m društvu, kada ćete sutra pisati o njima s negaciojom??

    17. 8. 2008,   16:03
  • Tko su te individue? Kaj nam nije dosta pedercina sad moramo trpit još i njihove kurvaluke. E ne kupujem više 24 ni u ludilu!

    16. 8. 2008,   18:11
  • p.s.george 24 sata dode 3 kn.:.D

    16. 8. 2008,   18:10