Obavijesti

Show

Komentari 99

Ciganović: Neću više pod nož, u obzir dolaze sitni zahvati...

Ciganović: Neću više pod nož, u obzir dolaze sitni zahvati...
11

Cigijeva operacija nosa pošla je po zlu te je nakon nje četiri mjeseca imao bolne erekcije. Više ne želi riskirati i ići će na operacije samo uz lokalnu anesteziju

VIDEO

Pixee Fox (28), koju zovu živom Barbie, zabrinula je obožavatelje nakon što je nestala s društvenih mreža. Švedska manekenka gotovo svakodnevno fanove je obavještavala o novostima u svom životu, a sad je na društvenim mrežama nema mjesecima.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Pokretanje videa...

01:11

Među fanovima koji su zabrinuti je i njen prijatelj Neven Ciganović (46) s kojim je izmjenjivala iskustva o estetskim zahvatima. Zadnji put čuli su se upravo sredinom svibnja kad je Pixee išla na operaciju nosa u Tursku. Pixee se zdravstveno stanje navodno nakon tog zahvata zbog kojeg je bila pod općom anestezijom, uvjereni su njeni fanovi, zakompliciralo. Cigi je prošlo ljeto također bio na operaciji nosa u Iranu nakon čega je obolio od prijapizma - trajne erekcije nevezane za seksualnu želju.

- Strah me ubuduće ići pod opću anesteziju jer sam i ja prilikom zadnje operacije nosa išao na nju i probudio se s prijapizmom. Ubuduće u obzir dolaze samo sitni zahvati, poput botoksa, filera i mezoniti koji uključuju samo lokalnu anesteziju - povjerio nam se Cigi.

Njegova erekcija trajala je četiri mjeseca. Cigi je trpio bolove, a pomagale su mu jedino tablete. Bio je još na tri operacije kako bi izliječio prijapizam. Strah ga je bilo izlaziti u javnost jer je bio uvjeren da mu svi gledaju međunožje. Nije htio ići u gužvu kako ga netko ne bi povrijedio 'dolje'. Bez seksa je bio mjesecima. Kako nam je bio priznao strah ga je bilo nakon bolesti seksati se.

- Bio sam nezadovoljan izgledom svog penisa nakon nekoliko operacija zbog prijapizma, ali sad je sve sjelo na svoje mjesto. Ožiljci su se povukli - kaže nam Cigi. Društveni kroničar i švedska manekenka upoznali su se kad su oboje lani trebali ući u reality show 'Kuća lutaka'.

Snimali su i dokumentarc o svojim životima za Channel 4. Pixee je bila na preko sto estetskih zahvata na koje je potrošila nekoliko milijuna kuna. Uklonila je šest rebara kako bi imala što uži struk. Cigi je napravio desetak zahvata.

- Nadam se da će sve biti u redu s Pixee. Ona je totalno cool i zabavna djevojka. Kad smo se čuli večer prije njene operacije šalili smo se da će jedan naš zajednički prijatelj završiti kobno zbog velikog broja operacija na koje ide. I ja sam se prije svog zahvata korekcije nosa u Iranu slikao na luftiću penisu, a znamo kako je završio moj penis. Ne treba se šaliti sa sudbinom - zaključio je Cigi.

VIDI OVO: Penis toliko velik da se vidi iz svemira.

VIDI OVO: Ovo je ključ savršenog seksualnog života.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'