Obavijesti

Show

Komentari 83

Ciganović 'opleo' po BB Anezi: 'Ništa od dr*anja kao u kući...'

Ciganović 'opleo' po BB Anezi: 'Ništa od dr*anja kao u kući...'
1

Bivša stanarka Big brother kuće u petak je objavila spot za svoju pjesmu 'Srce nema raspored'. Od brojnih pozitivnih komentara, onaj od Ciganovića natjerao je Anezi da mu na to i odgovori

VIDEO

Opet teži 'seljačluk' u produkciji ex Colonija i Borisa Đurđevića. Tko još ovakve pi**arije koristi u pjesmama. A i ova se prodala isto za sitne pare, ništa od dr*anja po spotu, dr*ala se i u 'Big Brotheru' pa ništa od nje, jb* ako nemaš seksipila moš' se i gola skinut i nabijat se na 'vibrač', ništa od toga stara moja, napisao je Neven Ciganović (46) u komentaru kod novog spota Alene Nezirević Anezi (31).

Bivša stanarka Big Brother kuće još za vrijeme realityja isticala je kako želi ostvariti glazbenu karijeru, a u petak je objavila spot za svoju pjesmu 'Srce nema raspored'. Od brojnih pozitivnih komentara, onaj od Ciganovića natjerao je Anezi da mu na to i odgovori. 

 

Objavu dijeli Neven Ciganovic (@nevencigi)

- Poštovani gosp. Ciganović, prihvaćam svaku dobronamjernu, argumentiranu i kulturnu kritiku. Mislim da s obzirom na Vaše iskustvo pjevanja stihova poput: Kad ulicom ja s pudlicom šaren prolazim, svi znaju ja dolazim. Jer ja sam hit, sve drugo je shit, stil bonton, New York, Pariz, London... - započela je s poštovanjem Anela te prema Cigijevim stihovima koje je navela objasnila kako on nije kompetentan davati ocjene o tuđim pjesmama.

- Spot glumački vjerno prenosi tematiku pjesme, a rađen je po uzoru na svjetske zvijezde. Iznenađuje me da Vi, kao jedan kozmopolit, to ne uviđate i obezvrjeđujete. Nadalje, ako pod pojmom dr*anje smatrate grljenje s osobama koji su vam dragi i koje volite, onda ste u pravu - objasnila je pjevačica te rekla da je njegov komentar bio vrlo zloban i nepotreban. A za svoje navodno 'dr*anje' u showu komentirala je kako je jedino sudjelovala u natjecanju u najduljem francuskom poljupcu i da ništa intimnije od toga nije radila s ostalim ukućanima.

- S obzirom na Vaše sklonosti estetskim zahvatima ja mogu razumjeti da imate drugačije viđenje seksipila, ali iznenadili biste se koliko puno ljudi se ne bi složilo s Vama. Želim Vam sve najbolje, kako god bilo - zaključila je. No, Neven se nije dao vrijeđati pa je i on imao spreman odgovor na Anezine izjave.

- Sklonost ka estetskim zahvatima nema apsolutno nikakve veze s mojim poimanjem seksipila, čak i ako ste vi aludirali odnosno povezivali moju za vas upitnu seksualnu orijentaciju, niti u tom slučaju nema veze sa mojim poimanjem seksipila. Mislim da ste nešto drugo htjeli reci, ali ste se očito krivo izrazili - napisao je Cigi i istaknuo kako on, iz osobnog iskustva, zna procieniti kada je nešto 'jeftino dr*anje'.

 

Objavu dijeli Neven Ciganovic (@nevencigi)

- Na tekst pjesme se uopće nisam ni osvrnuo, jer u ovom video prikazu je tekst najmanje bitan, bitno je da ste vi tu polugoli što meni kao jednom 'kozmopoliti' kako ste me nazvali nimalo ne smeta, ali je moje pravo da ga smatram nepotrebnim - zaključio je Neven. O Ciganoviću je, kaže Anezi, do komentara mislila sve najbolje.

- Anezi mi je bila favorit u Big Brotheru. Mislim da nije seksipil, ali ima karizmu. Sve su moje izjave dobronamjerne, samo o nečijoj taštini ovisi kako će ih prihvatiti - izjavio nam je Neven.



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin