Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Cigi bez dlake na jeziku: 'Nives Celzijus vodila je ljubav na bini'

None Foto: Nova tv 10

Nives je danas zapalila binu. Odlična je, bio je samo jedan od mnogih komentara oduševljenih gledatelja 'Plesa sa zvijezdama'. S druge strane, žiri baš i nije bio toliko oduševljen njihovom izvedbom

Ona se seksala u udarnom terminu Nove TV 'Čagice sa zvijezdama. I to na Michaela Jacksona', komentirao je Neven Ciganović večerašnji nastup pjevačice i glumice Nives Celzijus (37) u showu 'Ples sa zvijezdama'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: Facebook/Screenshot

Nives je svojim plesnim mentorom Mateom Cvenićem u drugoj epizodi showa otplesala rumbu na pjesmu 'Liberian Girl' Michaela Jacksona, a zavodničkim pokretima i koreografijom oduševila je publiku i gledatelje.

- Nives je danas doslovno rasturila i zapalila binu. Odlična je bila - bio je samo jedan od mnogih komentara oduševljenih gledatelja 'Plesa sa zvijezdama'. S druge strane, žiri baš i nije bio toliko oduševljen njihovom izvedbom.

Foto: Nova TV

- Show kao show je odličan, ali ti si savršeni materijal za rumbu. Senzualna si, tu si na svom terenu, ali bih volio da te više vidim na tvojim nogama. Tako bih mogao vidjeti tehniku rumbe, a vi ste više bili u nekim akrobacijama - komentirao je njihovu rumbu profesionalni plesač i trener hrvatske plesne reprezentacije Nicolas Quesnoit.

Foto: Nova TV

Nives nije štedio ni ostatak stručnog žirija.

- Lijepa energija, emocije, ali nedostajalo mi je malo plesa, one prave rumbe koju sam želio vidjeti na plesnom podiju danas. I to je to - nadovezao se na njega Dinko.

Foto: Nova TV

S obzirom na to što žiri nije imao previše pozitivnih komentara za njihovu izvedbu, to se vidjelo na ocjenama. Par je na kraju za svoju rumbu dobio samo 20 bodova.

Ipak, ona i njezin mentor prošli su u daljnju fazu natjecanja.

Pratite nas na našem Instagram profilu!

MUŠKARCI SKROZ 'POLUDE': Kad im žene rade ovo, ne mogu se suzdržati 

Komentari (86)
  • Ovo je sve samo plesa ima tek u tragovima! Kakav je to ples gdje se "plesači" valjaju po podu? Ovo je egzibicionizam, a ne ples... i važi skoro za sve parove, kažem skoro!

    25. 3. 2019,   08:57
  • Štulić je već odavno rekao: "Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kad vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi". Očito je da je u ovom društvu postala praksa da se ljudi poput Celzijus, Grubinić, Ciganović ... mladima predstavljaju kao uzori u društvu i što to točno treba napraviti da postanu priznati i cjenjeni u društvu. A nekad smo to prigovarali Amerikancima.

    25. 3. 2019,   09:24
  • e meni se nije dopala, nimalo .Znamo da je žena rastezljiva, skoro kao od gume, ali ovo nije bio ples već puka akrobacija. Gornji dio tijela predrven i u ovom slučaju sise su joj samo bile smetnja u izvođenju i lakoći pokreta. U jednom trenutku sam pomislila da će ovaj dječarac od njenog partnera, izdahnuti pod pritiskom njenog tereta. Gluma i dramaturgija ok, sve ostalo, loše.

    25. 3. 2019,   12:12