Obavijesti

Show

Komentari 32

Cigi: Tvoja "prda" se mrda baš kako treba. I mene je zatresla

Cigi: Tvoja "prda" se mrda baš kako treba. I mene je zatresla

Izazovi su sve teži, a vremena je sve manje. Šest natjecateljica će se sa solo koreografijom probati plasirati u finale showa 'Plesni izazov'. Vruće izazove i atraktivne plesne točke pratite na YouTube kanalu 24sata.

VIDEO

Šest natjecateljica u showu 'Plesni izazov' bori se za titulu plesne kraljice Hrvatske. Još nekoliko izazova je ostalo, a u novoj epizodi cure će pokazati svoj talent u solo koreografiji. Svaka od natjecateljica pokazala je plesnu disciplinu u kojoj je najbolja i koja će ju plasirati u samo finale natjecanja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Prva natjecateljica, Sarah Seifert (20) iz Vukovara, pripremila je za žiri točku twerkanja. 

- Twerkanje mi je jedan od najdražih stilova. Tvoja prdica se tresla kako treba. I ja sam se zatresao u jednom trenutku - iskomentirao je član žirija, Neven Ciganović. Žiri je posebno oduševila i Lea Milanović (22) koja je otplesala koreografiju orijentalnog stila. Posebno im se dojmilo što je Lea sama izradila kostim. 

- I neki naši dizajneri ne znaju tako dobro napraviti kostim, tako da svaka čast. U današnje vrijeme nije dovoljan samo ples već i cijela prezentacija - iskomentirao je žiri. 

Ipak, neke se od koreografija nisu svidjele žiriju. Jedna od natjecateljica, Petra Kolarić (28) pred žirijem je izvela ples poznat u svijetu kao S faktor koji podrazumijeva korištenje rekvizita. Upravo je rekvizit u obliku taburea donio Petri "male probleme". 

- Malo mi je tabure bio nespretan. U nekim momentima si djelovala kao da kakiš na WC-u - bio je jedan od komentara Cigija. 

Pred natjecateljicama su posljednji izazovi, a kako će se snaći u plesu na stolici i orijentalnom plesu pogledajte u showu 'Plesni izazov' na YouTube kanalu 24sata. 

OVO MORATE VIDJETI! U čemu se to ova slavna pjevačica jučer pojavila u javnosti?

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...