Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Cijeli svijet je bojno polje: Lov na odbjeglog agenta će početi

None Foto: Twitter/Screenshot 5

Ovaj put u igri nisu Talibani ili teroristi kakve smo inače mogli vidjeti. Ovaj put pred nama je jedan od 'pozitivaca' u ratu protiv terora. Ovaj put je negativac jedan od nas

Saban Films je jedna od filmskih kompanija koje filmove snima takvom brzinom da je katkad teško popratiti sve što izlazi iz studija te tvrtke. Tako su nedavno objavili, uz potporu studija Lionsgate, prvi službeni foršpan za film o kojem je malo tko išta čuo do sada.

24express GOMILA MRTVIH 'Operacija Overlord': Nacistički poraz nije došao jednostavno...

To je špijunski triler 'All The Devil's Men', koji nam u kina dolazi tijekom prosinca. U pitanju je film koji obrađuje jednu od tema koje su aktualne unatrag 17 godina, rat protiv terorizma. No ovaj put u igri nisu Talibani, islamisti i ostali tipični negativci koje već gotovo dva desetljeća gledamo na kino platnima, već je glavni negativac jedan od 'pozitivaca' u tom ratu.

Foto: Twitter/Screenshot

Lovac na ucjene, koji operira u dijelu svijeta gdje se vodi rat protiv terora, prisiljen je otići u London kako bi pronašao odbjeglog agenta CIA-e. Njegova potjera će ga dovesti u smrtonosnu borbu s bivšim vojnim sudrugom i njegovom privatnom vojskom.

Pogledajte foršpan

U ovom akcijskom filmu glume Milo Gibson, William Fichtner, Sylvia Hoeks, Gbenga Akinnagbe i Joseph Millson. 'All The Devil's Men' napisao je i režirao američki redatelj Matthew Hope, redatelj filmova 'The Vanguard' i 'Veteran'. Kako nam je u tim filmovima pokazao da zna obraditi temu koja mu je dana, posve je moguće da će isto učiniti i ovaj put.

Film 'All The Devil's Men' u kina dolazi tijekom prosinca.

VIDI OVO! Ova dva horoskopska znaka imat će stresan i težak studeni. Jeste li Vi jedan od njih?

Tema: FILM

Komentiraj, znaš da želiš!