Obavijesti

Show

Komentari 30

Čilići na medenom mjesecu u Istanbulu: Ples će nam biti hobi

Čilići na medenom mjesecu u Istanbulu: Ples će nam biti hobi
39

Iako su se našli na popisu uzvanika, na vjenčanje nije došla teniska elita poput Rogera Federera s kojim je Čilić u odličnim odnosima. Došao je njegov suigrač s Davis Cupa i sumještanin Ivan Dodik

VIDEO

Vjenčanje je bilo najsretniji dan moga života, pohvalio se danas tenisač Marin Čilić (29) na društvenoj mreži. Samo dva dana nakon raskošne svadbe u Dubrovniku otputovao je sa suprugom Kristinom (28) u Istanbul gdje, između njegovih mečeva, uživaju u mini medenom mjesecu.

Par se vjenčao prošle subote u crkvi sv. Nikole u Cavtatu. Glasan pljesak se prolomio dubrovačkom tvrđavom Revelin nakon što je sportaš, uz taktove pjesme Zlatana Stipišića Gibonnija (49) 'Lipa moja', Kristinu poveo prema plesnom podiju.

Za dvjestotinjak uzvanika koji su bili na svadbi to je, kako kažu, bio najromantičniji trenutak vjenčanja. Dok je Gibonni pjevao stihove 'Ti mi budi nevista, budi krijesnica na mojim putima', Marin je, kako prenosi časopis Glorija, Kristinu spretno vrtio u ritmu glazbe i zaljubljeno joj šaputao na uho.

Par je bio toliko usklađen da su mnogi pomislili kako su posljednjih osam godina, koliko su u vezi, puno puta ovladali plesnim podijem. 

Vjenčanje godine u Cavtatu: Čilić se oženio Kristinom
Vjenčanje godine u Cavtatu: Čilić se oženio Kristinom

- Zapravo smo rijetko plesali pa smo uoči vjenčanja prošli ubrzani tečaj. U međuvremenu smo se toliko zaljubili u ples da će nam to sigurno biti jedan od hobija u bračnom životu - otkrio je tenisač za Gloriju. 

Iako su se našli na popisu uzvanika, na vjenčanje nije došla teniska elita poput Rogera Federera s kojim je Čilić u odličnim odnosima. Došao je njegov suigrač s Davis Cupa i sumještanin Ivan Dodik, kojem je Marin prije četiri i pol godine bio vjenčani kum. 

- Ovo je vrlo intenzivno razdoblje za tenisače pa nikome nisam htio stvarati obavezu. I sam sam jedva 'iskombinirao' par slobodnih dana. Još prošli tjedan sam bio na turniru u Monte Carlu, a samo dva dana nakon svadbe sam igrao u Istanbulu - rekao je. 

Marinu je kum bio brat mlađi Mile Čilić, a Kristini kuma najbolja prijateljica iz djetinjstva Nika Stanović

Tenisača su na vjenčanju prozvali ugodnim domaćinom jer se sa svima šalio, pričao i pjevao. Pazilo se i na najmanje detalje, od cvjetnih aranžmana do pozivnica, za što je par angažirao zagrebački studio za organiziranje svadbi.

- Kako je samo zgodan - komentirali su 198 cm visokog tenisača Cavtaćani, a mnogi su primijetili i kako Marinu Armani odijelo savršeno stoji.

Kristina je nosila raskošnu bijelu vjenčanicu iz couture kolekcije britanske dizajnerice Caroline Castigliano. Vjenčano prstenje od bijelog zlata iz Tiffanyja su supružnici zajedno izabrali u Miamiju, gdje su bili par dana prije vjenčanja. 

- Haljina je, budući da sam radila neke izmjene, zapravo unikat - rekla je Kristina koja je od nakita nosila još samo diskretnu narukvicu i tradicionalne konavoske naušnice, dar majke Drage Milković.

Jutro poslije: Mladoženja Čilić je čistio dubrovačku tvrđavu
Jutro poslije: Mladoženja Čilić je čistio dubrovačku tvrđavu

Uzvanici su sat vremena nakon dolaska u tvrđavu Revelin uživali uz catering na otvorenom, a neki su zaplesali uz glazbu splitske pjevačice Ane Opačak. Marin, koji je prije dvije godine pokrenuo zakladu koja bi trebala pomagati nadarenoj djeci slabijeg imovinskog stanja, je uzvanike zamolio da ne kupuju poklone, već da novac doniraju u dobrotvorne svrhe.

Iako su u vezi osam godina, tenisač priznaje kako je u Kristinu zaljubljen kao i prvog dana. Upoznali su se u Dubrovniku na Davis kupu 2008. gdje je Čilić nastupao, a Kristina radila kao hostesa. Sramežljivom je tenisaču trebala cijela godina da skupi hrabrost i buduću suprugu pozove van. 

Marin Cilic - Mikhail Kukushkin

- Sjećam se da nas je netko tada snimio skupa, pa smo u novinama izašli potpisani kao par. To mi je i pomoglo jer je samo ubrzalo stvari - rekao je Čilić. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...
ISKLESANO TIJELO

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...

Jennifer Lopez je poznata po provokativnim i spektakularnim modnim kombinacijama na Met Gali. Ovaj put uz bujni dekolte istaknula je i svoju isklesanu figuru
Vedrana Rudan otkrila da ima rak: 'Prestajem pisati blog jer ću se posvetiti liječenju...'
HRVATSKA KNJIŽEVNICA

Vedrana Rudan otkrila da ima rak: 'Prestajem pisati blog jer ću se posvetiti liječenju...'

Vedrana je vijesti podijelila putem svog bloga. Otkrila je da će o svojoj borbi napisati knjigu