Obavijesti

Show

Komentari 31

Cindy Crawford ima istesano tijelo i u 53. godini: Ti si zmaj

Cindy Crawford ima istesano tijelo i u 53. godini: Ti si zmaj
10

Sve češće objavljuje fotografije na kojima je u ležernom izdanju pa i na račun toga dobije pohvale. Kada objavi neku bez šminke, komplimenti samo pristižu

VIDEO

Jedna od najuspješnijih manekenki svih vremena Cindy Crawford (53) na društvenim je mrežama objavila fotografiju u kupaćem i tako pokazala svoje istesano tijelo. Fanovi su je pohvalili i istaknuli kako ne moraju sve manekenke pasti u zaborav čim napune određeni broj godina.

Ipak, da bi održala takvu figuru, Cindy naporno vježba i često to podijeli sa svojim pratiteljima jer želi da se i oni bolje brinu o svom tijelu. Osim toga, savjetuje ih i koje bi namirnice trebali svakodnevno konzumirati, a koje pak izbjegavati. I dalje ju se često može vidjeti na naslovnicama poznatih časopisa, a ona je izjavila kako to i dalje voli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Misty malibu morning workout with @sarahperla1 ☁️

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Sve češće objavljuje fotografije na kojima je u ležernom izdanju pa i na račun toga dobije pohvale. Kada objavi neku bez šminke, komplimenti samo pristižu.

- Hvala ti što si nas podsjetila da su godine samo broj. I ja sam u tvojim godinama pozirala u kupaćem, ali nisam bila upola zgodna kao ti. Zmaj si, bravo za sve što radiš - napisali su joj.

Zlobnici su joj napisali kako bi trebala shvatiti da više nije žena za kojom će 'patiti' muškarci. 

Cindy Crawford objavila staru fotku u badiću: 'Predivna si...'
Cindy Crawford objavila staru fotku u badiću: 'Predivna si...'

- Stara si. Prestani živjeti u prošlosti. Pa muškarcima neće curiti sline kad vide ženu koja ima preko 50 godina. Vjeruj mi - bio je jedan od komentara.

Krajem svibnja je s Randeom Gerberom (57) proslavila 21. godišnjicu braka. 

- Nisam izabrao samo najljepšu djevojku na svijetu, izabrao sam djevojku koja je moj svijet učinila ljepšim. Sretna ti godišnjica, moj anđele - napisao je tada Rande s kojim Cindy ima sina Presleyja Walkera (20) te kćer Kaiu (17).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:17

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin