Obavijesti

Show

Komentari 0

Ćiro svirao, pjevao i zaveo Dvinu koja ga je poljubila

Ćiro svirao, pjevao i zaveo Dvinu koja ga je poljubila
7

Trener Ćiro Blažević dao je par savjeta Sviscu i Rafi prije utakmice. Nogometaš Alen u igri je ozlijedio nogu, a Ivana mu je potrčala u pomoć

VIDEO

Kapetan NK Kloštar dao je Rafi i Alenu kopačke i dresove. Gost “Farme”, trener Miroslav Ćiro Blažević, prije utakmice podijelio je nekoliko taktičkih savjeta NK Lipovcu. Svisca je već na početku utakmice protivnik udario u nogu. Nije mogao ustati od bolova pa su ga liječnici odveli s improviziranog igrališta u dvorištu. Ivana mu je potrčala u pomoć. Ubrzo se vratio u igru. Jelena, Ivana i Dvina glasno su navijale uz napomene: “Lakše s loptom jer ćete nam ubiti kokoši”. Pobjedu Kloštra proslavili su u kući uz pivo i kolače, a djevojke su plesale na stolu i pjevale “Mare i Kate”. Ćiro se bacio na zavođenje Dvine.
- Ne znaš kako sam sretan što sam te vidio, majke mi moje - rekao joj je Ćiro. Uzeo je Rafinu gitaru u ruke i zapjevao joj: “Vidim tebe, Dvina, u svom snu, samo da si kraj mene tu. I dok živi svaki kucaj srca mog, jedino ti, zauvijek ti...”. Dvina se smijala. Na kraju ga je poljubila u obraz i dala mu ružu.

JELENA DRŽI DO RIJEČI - RAFO I DVINA SLUGE
Neno je u pismu podsjetio Jelenu na njeno obećanje. Ispunila ga je i za sluge stavila Dvinu i Rafu. Rafu je to jako povrijedilo jer Nenu smatra prijateljem. Rekao je da ne želi biti sluga, a Jelena ga je tješila da ni njoj nije lako.


JELENA NAVALILA NA ALENA
Nakon ručka farmeri su se odlučili odmoriti ispod sjenice. Jelena je počela "napastovati" Alena. Osim što ga je stalno ljubila i škakljala, pozvala ga je da spava s njom u krevetu.
- Pa dođi kod mene u krevet - rekla je Jelena. Alen joj je odbrusio da ga pusti na miru ili da ga poljubi.
- Ili mu daj ili ne daj - nastavio je Rafo.
- Ona bi ga dala, ali da joj ne uđe - komentirala je Jelena.

DVINA PROTIV PALJENJA PRAKTIKUMA
Nakon puna tri mjeseca farmeri su očito shvatili Dvininu igru.
- Jeste li spalili i drugi praktikum? - upitala je Dvina. Kada je Jelena odgovorila da nisu, Dvina im je priopćila:
- Ja ne bih htjela da se spali. Alen ju je upitao zašto, a Dvina mu je odgovorila kako ne želi da u petak ništa ne znaju, te da će "tako ispasti debili.". Nakon što je ušla u kuću, Jelena, Rafo i Alen su prasnuli u smijeh. Jeleni je nakon dužeg razdoblja, počelo biti čudno kako nitko od novih stanara nije volio Dvinu.
- Svi su se svađali s njom! A meni je Slađa kod WC-a rekla da ona stalno nešto spletkari. Jedino ju je Nataša voljela - zaključila je Jelena.
- Kada je Nataši bilo samo do zafrkancije - odgovorio je Rafo. Alen je mudro zaključio da sve ima svoje "zašto".

JELENA KOSI TRAVU BOLJE NEGO SVIZAC
Mentor Joža je za zadatak naložio da se slože krevete, jer će ih slijedeći tjedan posjetiti "stari" farmeri što je natjecatelje potaklo na kalkulacije o mogućim odnosima i što će si tko tada reći. Isto tako, novi zadatak je napraviti vino od ruža, a prema Dreletovom nalogu trebali su pokositi travu, te do kraja tjedna posaditi lopoče. Farmer Alen je vješto kosio travu, no Jelena je pokazala da joj košenje bolje "leži" nego Alenu.

TRAČANJE
Navečer su farmeri "iscrpljeni" od sunca ležali u krevetu, a čak im se i Rafo priključio u tračanju. Na tapeti je ponovno bio Neno. Jelena smatra da ga je Stefany dočekala u Ritzu i sve mu rekla u facu.
- Znaš nju, sigurno mu je rekla 'tako ti i treba - zaključila je gazdarica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao