Obavijesti

Show

Komentari 8

Članovi kraljevskih obitelji rade kao piloti, novinari, dizajneri...

Članovi kraljevskih obitelji rade kao piloti, novinari, dizajneri...
1

Na članove kraljevske obitelji gledamo potpuno drugačijim očima, a često zaboravljamo da su i oni ljudi baš kao i mi. Neki od njih imali su normalne poslove, ali su ih napustili zbog dužnosti ili udaje

VIDEO

Princ William

Do 2013. godine William je letio avionima Kraljevskog zrakoplovstva za spašavanje i održavanje mira, a trenutačno se sprema preuzeti posao pilota zrakoplovne hitne pomoći.

Kate Middleton

Danas je najpoznatija princeza na svijetu, a u mladosti se bavila prodajom te je bila nabavljač dodatne opreme u lancu prodavaonica odjeće Jigsaw.

Kate dolazi iz poduzetničke obitelji pa je prije udaje i sama radila u jednoj od mnogih tvrtki koje su u vlasništvu njezinih roditelja.

Kralj Willem-Alexander

Najmlađi europski kralj upravlja putničkim zrakoplovima punih 20 godina, a trenutačno radi u aviokompaniji KLM. Nizozemac taj posao naziva hobijem koji mu pomaže da se malo odvoji od titule i dužnosti.

Photosession King Willem-Alexander and his family at the Kagerpla

Kraljica Maxima

Supruga Willema-Alexandera prije udaje je radila u New Yorku u investicijskoj banki. Poslovni svijet ostavila je iza sebe kako bi se posvetila majčinstvu i kraljevskim dužnostima.

Princeza Marie-Chantal

Marie-Chantal radila je kao modna kreatorica u dizajnerskoj kući Diane von Fürstenberg. Grčku princezu tamo je zaposlila njezina sestra Alexandra koja je izvršna kreativna direktorica.

Princeza Madeleine

Nakon prekida sa zaručnikom Jonasom Bergströmom 2001. godine švedska princeza Madeleine trebala je promjenu. Otišla je u New York te se počela baviti humanitarnim radom. Tamo je upoznala svog današnjeg supruga Christophera O’Neilla.

Princeza Charlene

Kada se udala za sina Grace Kelly i princa Alberta i postala princeza od Monaka, Charlene je odustala od plivačke karijere. Svojedobno je na Olimpijskim igrama u Sydneyju predstavljala Južnoafričku Republiku. 

Princeza i danas aktivno sudjeluje u propagiranju olimpijskih sportova.

Princeza Beatrice

Sedma u redu za britansko kraljevsko prijestolje radila je u londonskoj kompaniji koja se bavi investicijskim ulaganjima pa kao koordinatorica u Sony Picturesu. 

Kada su u javnost procurili osobni podaci o kraljevskoj obitelji Beatrice je napustila taj posao. Danas studira financije u New Yorku i razmišlja o karijeri u toj profesiji.

Kraljica Letizia

Španjolska kraljica je prije dolaska u kraljevsku obitelj radila kao novinarka te je izvještavala o važnim događajima kao što su rat u Iraku i napad 11. rujna u New Yorku.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...