Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Cobainova kći napala Kendall Jenner: Ti si umišljena glupača

None Foto: Pixsell 3

Dva dana nakon što ju je Frances Bean Cobain izvrijeđala na Twitteru zbog njezina statusa na Twitteru, polusestra Kim Kardashian uzvratila je na njezine optužbe

Nakon što je Kendall Jenner (17) na Twitteru napisala kako bi ponekad voljela da joj je život lakši, Frances Bean Cobain (20), kći pokojnog Kurta Cobaina grubo ju je kritizirala.

- Na svijetu ima toliko napuštene djece bez doma koja su prisiljena piti zagađenu vodu jer im čista voda nije dostupna. Da ne spominjem rak, glad, siromaštvo, bolesti, prirodne katastrofe... Zahvaljujem se svojim roditeljima što su mi podarili visoki kvocijent inteligencije te mojoj baki i djedu koji su me odgojili tako da ne budem umišljena glupača - napisala je Frances.

Dva dana kasnije polusestra starlete Kim Kardashian uzvratila je na njezine optužbe.

- Ne poznaješ me, ne znaš ni na što sam mislila. Svjesna sam toga da sam privilegirana i blagoslovljena i zahvalna sam na tome svaki dan. Znam da u svijetu postoje veći problemi. Svaku večer molim se za te ljude i dajem im koliko god mogu. I tko si onda ti da mi sudiš? - napisala je Kendall.

Komentari (21)
  • a teškog li ti života kendall. samo se slikaš i izležavaš po cijeli dan. najveći napor ti je ustati se i podijeliti slike na facebooku.

    25. 5. 2013,   20:37
  • Pa dobro joj je i napisala mislim ova Cobainova! Da nam sva djeca tako razmisljaju gdje bi nam bio kraj!

    25. 5. 2013,   19:36
  • ah, ta dječja posla...jedino im je vazno tko ce vise lajkova skupiti na facebooku ili twiteru... i tko ce koga izvrijeđati,..

    25. 5. 2013,   19:39