Obavijesti

Show

Komentari 8

Coco na žestoki koncert muža Ice-T-ja dovela kćer Chanel (2)

Coco na žestoki koncert muža Ice-T-ja dovela kćer Chanel (2)
11

Glumica i plesačica Coco se pohvalila fotografijom iz Beograda koji je odlučila posjetiti prije dva dana jer su joj od tamo, kako kaže, baka i djed s mamine strane...

VIDEO

J***eš Trumpa, on je, što se mene tiče, najveći kreten koji je hodao po planeti, supruga mu ima zelenu kartu, a on bi bacao van ljude iz Amerike, urlao je u mikrofon frontmen HC trash benda Body Count, reper i glumac Ice-T (60). On i njegova ekipa glazbenika sinoć su u zagrebačkom Boćarskom domu imali koncert za pamćenje. 

Glazbenik iz, kako se sam opisuje, South Centrala u Los Angelesu, došao je u pratnji 'bujne' supruge Coco Austin (39) i njezine sestre Kristy. Glumica i plesačica sjedila je s desne strane pozornice, a u krilu je imala kćer Chanel (2) koja se dosađivala i igrala s plišanim medvjedićem. Mnogi su komentirali kako je Coco došla u jednom od svojih 'čednijih' izdanja.

Interes za nastupom bio je toliki da se koncert selio iz manje dvorane u Boćarski dom kako bi primio sve koji žele doći. Grupu koja je formirana 1992. došli su gledati i oni koji su tada, početkom 90-ih, prošli tinejdžerske dane, kao i neki novi klinci.

Dobro raspoloženi Ice-T svirao je sat i 20 minuta što je, svi su komentirali, idealno za sredinu tjedna i bend tog kalibra. Prije svake pjesme slijedio je kratki govoreni 'intro' u kojem je Ice-T 'secirao' društveno tkivo i na taj način se nadovezao na sljedeću pjesmu.

Glazbenik poznat i po ulozi u seriji 'Zakon i red: Odjel za žrtve', ostao je odan izričaju pa je svaka druga riječ bila psovka. Ozvučenje u dvorani je bilo takvo da je u ušima zujalo i najokorjelijim HC-ovcima, no sam je koncert bio veliki uspjeh.

Coco je prije dolaska na društvenim mrežama obožavatelje podsjetila na to da ju radi izgleda stalno uspoređuju s Kolindom Grabar Kitarović na što je rekla da 'nema ništa protiv toga da je se uspoređuje s predsjednicom'.

 

Pit stop in London enjoying a Bellini 🍹

A post shared by Coco (@coco) on

Pohvalila se i fotografijom iz Beograda koji je odlučila posjetiti prije dva dana jer su joj od tamo, kako kaže, baka i djed s mamine strane.

VIDI OVO: 5 seks priča koje će ti zgroziti ili nasmijati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac