Obavijesti

Show

Komentari 137

Čolinih 66: Nisam tip koji jedva čeka kad će slaviti rođendane

Čolinih 66: Nisam tip koji jedva čeka kad će slaviti rođendane
1

Kad sam bio dijete, rođendani su bili vezani za kuću. Za moj rođendan majka bi spremila bolji ručak i zvala obitelj, a za dječurliju iz ulice pravila je tortu, rekao je glazbenik

VIDEO

Iako je prije slavio na putovanjima ili koncertima, na prošlogodišnji, 65. rođendan Zdravko Čolić je puhao u svjećice na slavljeničkoj torti. Veselio se uz suprugu Aleksandru te kćeri Unu i Lanu. Na ručak je pozvao brata i prijatelje, a ove goduine je obožavatelje počastio novom pjesmom naziva 'Mala'.

- Radujem se i drago mi je što za rođendan poklanjam novu pjesmu i spot publici. U planu je da petnaesti studijski album bude objavljen ove jeseni, a ovo je prva pjesma sa novog albuma koju predstavljamo, koju sam radio sa mojim dugogodišnjim suradnicima. Tekst i glazbu napisao je Bajaga, a Nikša Bratos je napravio aranžman - rekao je Čolić koji inače nije veliki ljubitelj rođendanskih veselica.

- Nisam tip koji jedva čeka kad će slaviti rođendan. To kod mene nije planski nego padne zabava gdje god jesam. Često na licu mjesta improviziram neku priču - rekao je Čola. Njegovi prijatelji znaju da pjevač ne voli rođendane pa mu se još nitko nije usudio organizirati tulum iznenađenja.

- Kad sam bio dijete, rođendani su bili vezani za kuću. Živjeli smo u zajedničkom stanu koji je pripadao obitelji Samardžić. Imali smo dvije velike prostorije, a u jednoj su se pripremala slavlja. Za moj rođendan majka bi spremila bolji ručak i zvala obitelj, a za dječurliju iz ulice pravila je tortu - rekao je glazbenik.

- On je čovjek koji već pet desetljeća izgleda isto. Dapače, rekao bih da, što je stariji, to bolje izgleda i pjeva. On je fenomen - rekao je njegov suradnik i prijatelj Nikša Bratoš. Čola je objasnio da svoj izgled održava redovitom tjelovježbom i joggingom, a jako pazi i na prehranu. Prije četiri godine rekao je da boji kosu, koju godinama šiša na istu dužinu.

- Stavljam preljev, iako me svi uvjeravaju da ostavim svoju prirodnu boju, koja je išarana sijedim vlasima. Na to me čak nagovara i moj frizer, pa je moguće da uskoro promijenim imidž - rekao je Zdravko. Na to se još nije odlučio, no neki tvrde da je pjevač osvježio svoje lice i bore na licu ispeglao botoksom. Mladolik izgled naslijedio je od oca. Svako jutro maže lice Nivea kremom, a kako se kao dječak bavio nogometom i atletikom, još i danas s prijateljima voli zaigrati utakmicu.

Osvojio Novi Zeland i Australiju

Pjevač je nedavno prvi put otišao na turneju po Novom Zelandu. Prvi koncert imao je u Aucklandu. Kao i uvijek, pjevao je tri sata. Prepuna dvorana SkyCity Theatre aplauzom i skandiranjem više puta vraćala je Čolu i bend na scenu.

- Ugodno iznenađenje su mi ovi mladi ljudi koji znaju svaku moju pjesmu, čak i one koje su nastale prije nego što su se rodili. To je divno saznanje za koje svaki pjevač živi. Bili smo više puta u Australiji, a Novi Zeland nam je ostao po strani. Vratit ću se s predivnim osjećajima - rekao je glazbenik. Nakon Novog Zelanda pjevao je u Melbourneu.

Zdravko Colic

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 137
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti