Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Colin Farrell poljubio je Ellen u usta, Portia pjevala kao Marilyn

None Foto: screenshoot 7

Domaćica showa u emisiji posvećenoj svom rođendanu nije znala tko će joj biti gosti. Cijeli show za voditeljicu Ellen DeGeneres bio je veliko iznenađenje.

Ellen DeGeneres u srijedu je proslavila svoj 53. rođendan. Brojni gosti iznenađenja pojavili su se u njenoj emisiji. Gosti su emisiju posredstvom njezine supruge Portie De Rossi. Jedna od njenih gošći u slavljeničkoj emisiji bila je i Pink (31) koja je s domaćicom showa dobra prijateljica. Kod Ellen je javnost i obavijestila o svojoj trudnoći.

- Kad su mi rekli što me očekuje, bojala sam se da mi se ljudi koje će mi dovesti možda uopće neće sviđati. Cijeli show za mene je bio veliko iznenađenje - rekla je Ellen.

Colin Farrell (34) prilikom ulaska u studio slavljenicu je poljubio u usta. Rođendan joj je došla čestitati i Julia Roberts (43) koja se našalila kako je ljuta jer je Ellen nikada nije pozvala u svoju emisiju iako je ona godinama to očekivala. Portia de Rossi (37) svojoj supruzi je otpjevala 'Happy Birthday' odjevena poput Marilyn Monroe. 

Komentari (8)
  • Uživancija !!!!!!!

    27. 1. 2011,   22:00
  • <3 <3 <3 Colin <3 <3 <3

    27. 1. 2011,   22:05
  • ajme kako je zgodan Colinnnnnn!uffffff!

    27. 1. 2011,   21:13