Obavijesti

Show

Komentari 86

Ćosićevim stopama: Karmela pokreće vlastiti privatan obrt

Ćosićevim stopama: Karmela pokreće vlastiti privatan obrt
5

Karmelini kolege s HRT-a potvrdili su kako je odluka o odlasku isključivo njezina i da je posljednjih nekoliko mjeseci bila pod prevelikim poslovnim pritiskom

VIDEO

Nakon što je procurila vijest kako televizijska voditeljica Karmela Vukov Colić (50) odlazi s HRT-a, gdje je radila čak 31 godinu, doznajemo kako zaštitno lice emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’ pokreće privatan obrt za odnose s javnošću Vox Dilceti.

Karmelini kolege s HRT-a potvrdili su kako je odluka o odlasku isključivo njezina i da je posljednjih nekoliko mjeseci bila pod prevelikim poslovnim pritiskom.

Karmela već dugo vodi blog ‘Ciao Karmela’, na kojemu piše o svoje dvije najveće strasti - putovanju i kuhanju, u koje je zaljubljena. 

Voditeljica je karijeru započela na Radiju 101 kao srednjoškolka, a 1987. se prvi put pojavila u Zagrebačkoj panorami tadašnje televizije Zagreb. Gledatelji je pamte i kao voditeljicu emisija 'Loto', 'TV Bingo Show', 'Dan za danom', 'Dobar dan, Hrvatska', 'Nedjeljno popodne', 'Gost-urednik', a vodila je i mnogobrojne festivale. Prije deset godina sudjelovala je i kao natjecateljica u showu 'Zvijezde pjevaju' gdje je zauzela drugo mjesto.

Pixsell

Vukov Colić iz bivše veze ima kćer Reu (25). Sina Nou (13) dobila je s nogometnim trenerom Tomislavom Ivkovićem (58) s kojim se razišla još za vrijeme trudnoće. 

TJEDNI HOROSKOP: Lavovi će biti ispunjeni srećom, a kakav će nadolazeći tjedan biti ostalim znakovima zodijaka?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 86
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin