Obavijesti

Show

Komentari 0

'Čudesne zvijeri' iznenadile: Na projekciji filma pala prosidba

'Čudesne zvijeri' iznenadile: Na projekciji filma pala prosidba
18

Na posebnoj fan projekciji održanoj u Kaptol Boutique Cinema pojavili su se najveći fanovi od kojih su većina članovi Ministarstva Magije Hrvatska, svi do jednog u raskošnim kostimima

VIDEO

Svi ljubitelji čarobnjačkog svijeta i Harryja Pottera spisateljice J.K. Rowling, došli su jučer na svoje kada su većina kina diljem Hrvatske pretpremijerno prikazala prvi nastavak 'Čudesnih zvijeri'.

Dolazi Pikachu: Ryan Reynolds stvarno je postao Pokemon...
Dolazi Pikachu: Ryan Reynolds stvarno je postao Pokemon...

Na posebnoj fan projekciji održanoj u Kaptol Boutique Cinema pojavili su se najveći fanovi od kojih su većina članovi Ministarstva Magije Hrvatska, svi do jednog u raskošnim replikama kostima iz serijala o Harryju Potteru i Čudesnih zvijeri. Povorka kostimiranih fanova krenula je iz trgovine Here be dragons koji imaju sve što možete poželjeti iz čarobnjačkog svijeta J.K.Rowling i završila u najposebnijem kinu u Zagrebu.

Najveće iznenađenje večeri je svakako bila prosidba - hoćeš li biti moja Lily forever? sa sjajnim prstenom skrivenim u šapama najslađe čudesne zvijeri - Niflera. Na oduševljenje svih prisutnih, ona je pala na njegove čini i rekla - da! Projekciju novog nastavka nikako nisu željeli propustiti ni naši poznati influenceri: Nika Ilčić, Andrea Fabric, Monika Mončina, Marko Vuletić i Ivan Magla.

'Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela' druga je od pet novih pustolovina smještenih u magični svijet spisateljice J.K. Rowling. Prije dvije godine film 'Čudesne zvijeri i gdje ih naći' uveo je gledatelje u čarobni svijet koji je osvojio njihova srca i zapalio njihovu maštu. Smještena u Ameriku 1920-tih godina, priča je samo neznatno aludirala na svijet Harryja Pottera: ukratko je bilo spomenuto da je Newt Scamander, specijalist za spoj magije i zoologije, izbačen iz Hogwartsa, da je jedina osoba koja ga je branila bio određeni profesor Albus Dumbledore te da je mračni čarobnjak Gellert Grindelwald nestao nakon što je uzrokovao kaos u Europi. S nastavkom priče u ovom filmu te niti su još više isprepletene.

Na kraju prvog filma moćnog mračnog čarobnjaka Gellerta Grindelwalda (Johnny Depp) zatočila je MACUSA (Magical Congress of the United States of America – Magični kongres Sjedinjenih američkih država) uz pomoć Newta Scamandera (Eddie Redmayne). Ali Grindelwald je ispunio svoju prijetnju i pobjegao te počeo prikupljati sljedbenike od kojih većina nije svjesna njegovog istinskog plana: povesti čistokrvne čarobnjake u borbu nakon koje će zavladati svim bićima koja nisu magična.

Cenzura u Aziji: 'Izrezali' su iz filma gotovo pola sata radnje
Cenzura u Aziji: 'Izrezali' su iz filma gotovo pola sata radnje

U nastojanju da spriječi Grindelwaldove planove, Albus Dumbledore (Jude Law) zatraži pomoć Newta, svojeg bivšeg učenika koji nije svjestan svih opasnosti koje ga očekuju. Odanost i ljubav borit će se s kušnjama, prijateljstva će nastradati, a obitelji raspasti u svijetu čarobnjaka u kojem će svatko morati zauzeti jednu stranu.

Na filmu su ponovno zajedno radili redatelj David Yates, scenaristica i producentica J.K. Rowling te producenti David Heyman, Steve Kloves i Lionel Wigram, nakon što su već surađivali na prvom filmu 'Čudesne zvijeri i gdje ih naći'.

Film, u distribuciji Blitza, možete pogledati u svim kinima, a ulaznice već možete kupiti online na stranicama kina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode