Obavijesti

Show

Komentari 26

Culkin je ismijao Jacksonovo zlostavljanje djece i sve zgrozio

Culkin je ismijao Jacksonovo zlostavljanje djece i sve zgrozio
5

U emisiji 'Bunny Ears Podcast Live' u Los Angelesu, Culkin je pitao komičara i voditelja Weirda Al Yankovica u kakvom je odnosu bio s kraljem popa, nakon čega su oboje prasnuli u smijeh...

VIDEO

Bliski prijatelj preminulog pjevača Michaela Jacksona, Macaulay Culkin (38) kojeg pamtimo po ulozi Kevina iz filma 'Sam u kući' našalio se na račun kralja popa i skandala povezanog sa seksualnim zlostavljanjem maloljetne djece. 

U emisiji 'Bunny Ears Podcast Live' u Los Angelesu, Culkin je pitao komičara i voditelja Weirda Al Yankovica (59) u kakvom je odnosu bio s kraljem popa. Njegovo ponašanje zgrozilo je gledatelje. 

- Postavit ću ti jedno ozbiljno pitanje. Kakav je bio tvoj odnos s Michaelom Jacksonom? - nekoliko sekundi nakon oboje su prasnuli u smijeh, a komičar je odgovorio kako je njihov odnos bio platonski. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Upoznao sam ga dva ili tri puta, bio je prilično sladak prema meni - odgovorio je Yankovic. Culkin je dodao kako je gledao njegove glazbene spotove - parodije za vrijeme boravka na Jacksonovom ranču 'Neverland'. 

- Jackson je bio tvoj veliki obožavatelj - napomenuo mu je Culkin. U publici je sjedila i Paris Jackson (20) koja je dobra prijateljica sa zvijezdom filma 'Sam u kući', točnije Culkin je Parisin kum te mu je svojim dolaskom pružila podršku. Jedno vrijeme kružile su priče kako je Jackson seksualno zlostavljao Culkina, no bivša zvijezda opovrgnula je glasine. 

Culkin je u dobi od 10. do 14. godine na sudu posvjedočio da je više puta bio gost Jacksonovog ranča 'Neverland' na kojem su se gađali vodenim balonima, igrali videoigre i gledali razne filmove. Zaspali bi gdje bi htjeli, s obzirom na to da je Jackson u svakoj prostoriji imao krevete. 

Također, Culkin je rekao kako je vrlo rijetko bio sam sa Jacksonom, no potvrdio je kako su se na ranču događale čudnovate stvari. 

Michael Jackson 1958-2009 King of Pop

- Postojao je neki uski hodnik gdje bi se oglasilo nešto nalik zvonima, ding-dong, ding-dong, kako bi se netko približavao vratima. Tko god bi se približio vratima sobe, da, čuli biste unutra taj neki zvuk koji podsjeća na alarm - ispričao je Culkin te potvrdio da je mnogo puta spavao s Jacksonom u krevetu, te kako mu je kralj popa za 11. rođendan poklonio Rolex.

Paris je početkom tjedna puštena iz bolnice jer si je pokušala oduzeti život, ona je sve te glasine demantirala na društvenih mrežama. U emisiju u živo došla je u pratnji dečka Gabriela Glenna te dala do znanja kako se sasvim dobro osjeća. Na pitanja zbog čega je završila u bolnici nije htjela odgovarati. 

NAJDRAŽE IM JE ONO ŠTO NE SMIJU: Ova dva horoskopska znaka će se najčešće upustiti u zabranjene veze

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'