Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Cure iz 'Kućanica' šef je zbog svađa često slao psiholozima

None Foto: 24sata 3

Marc Cherry glumicama je pisao poruke upozorenja. Svađale su se kad bi neka od njih dobila više teksta. Zbog mira na setu unajmio je psihologa Phila McGrowa

Teri Hatcher (47) najzlobnija je žena na svijetu, rekla je Nicollette Sheridan (48). Kad je dobila otkaz, svi su slavili.

Zbog stalnih svađa na setu 'Kućanica', tvorac serije Marc Cherry (49) glumicama je pisao poruke upozorenja. U garderobe im je lijepio papiriće s natpisima 'zabiti nož u leđa je zabranjeno, ali smijete se grebati'. Marcia Cross (49), Eva Longoria (37) i Dana Delany (56) svađale su se kad bi neka od njih dobila više teksta. Cherry je, zbog mira na setu, morao unajmiti i psihologa Phila McGrowa. Liječnik iz 'Oprah Showa' držao im je svaki tjedan grupne terapije.

Tužila ga je jer ju je ošamario

Bio je tiranin. Vrijeđao me i ošamario, rekla je 2008. Nicollette Sheridan. 

Tužila je tvorca serije Marca Cherryja i tražila 30 mil. kuna. Izgubila je parnicu.

Komentari (40)
  • Ja vjerujem da je tako. Budući da su one sve ravnopravne glavne glumice, naravno da će jedna drugoj iskopat oči ako ova dobije više teksta i više se pojavljuje u seriji. Mislim da sa muškarcima nije tako, oni su jednostavniji, mi volimo komplicirati jer previše razmišljamo. :)

    21. 3. 2012,   18:45
  • žene uvijek nađu razlog da se počupaju,meni je uvijek bilo draže druženje sa dječacima.

    21. 3. 2012,   18:48
  • najgori period mog radnog staža je bio kad sam radila u ekipi gdje su bile samo žene.... užas živi.... samo je bio tračanje, tračanje i još malo tračanje.... pa malo zabijanje noža u leđa, pa opet malo tračanje.... užas živi.... al Bože moj, sve to ide pod radni staž + što su one za to sve još i dobile silne pare ;)

    21. 3. 2012,   21:48