Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Cure su dečke ostavile doma, Nikola i Horvat opet tulumarili

None Foto: Davor Višnjić/Pixsell 6

Otvorenje Hemingway bara Aleksandra Grdić nije htjela propustiti, a kao i na proslavi 31. rođendana, bila je bez novog dečka čije ime još ne želi otkriti

Stefany Hohnjec (23) na otvorenje sezone Hemingway Bara na zagrebačkom Tuškancu došla je bez svog dečka tenisača Tomislava Perića (25). Iako su bili prekinuli, od srpnja ove godine ponovno su zajedno. Od njezinih bliskih prijateljica doznajemo da je par i u prekidu bio u stalnom kontaktu te da su shvatili da ne mogu jedno bez drugog pa su zbog toga opet zajedno. 

Manekenka je došla sa Žanom Štrbac (27) i Nikol Bulat (22). Žana je pokazala zaručnički prsten kojim se zaručila za policajca Fabijana Kukolja. Zaprosio ju je prije tjedan dana na romantičnoj večeri. Vjenčat će se najvjerojatnije sljedeće godine.

Najviše znatiželjnih pogledao privukao je stol za kojim su sjedili Marko Grubnić (29), Horvat Čagalj (33) i Nikola Maurović (21). U posljednje vrijeme Modni mačak i Horvat postali su nerazdvojni. Plesali su cijelu noć i dobro se zabavili. 

Otvorenje kluba nije propustila ni Aleksandra Grdić koja je u petak proslavila 31. rođendan s prijateljima, a u Hemingwayu kao ni na rođendanu nije bio njezin novi dečko čije ime taji. 

Komentari (8)
  • ova Stefany ko neka ženturača od 40 godina,nije nikakva....

    11. 9. 2011,   14:01
  • Naslov-Cure su decke ostavile doma.Pa decki nema bojazni ,cure su vam katastrofa ko ce vam ih?A ovi"momci'' su bezopasni za cure uz to izgedaju jadno i ofucano.

    11. 9. 2011,   15:21
  • Pa dobro, ovo je već debelo pretjerivanje s budalama! U jednom danu u tri različita članka pročitam kako jedne te iste dangube tulumare na 3 različite lokacije! kaj imaju privatni avion kojim oblijeću sve te idiotske partije i tam ih naslikavaju! Čime su se oni proslaviti molim lijepo? namakanjem u jacuzziju u bulšitu od BB šoua? i stalno nam silujete mozak s jednim te istim jadnicima, grdićka, štefka, horvat, mačak i ostali likovi iz crtića tj. pornića! D o s t a !!!

    11. 9. 2011,   14:28