Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Njihova zimska idila: Zrinka i Niko uživali su na klizanju

None Foto: 6

Tata Niko ponosno je promatrao kako se njegova mezimica snašla na ledu. Nogometaš je kćerkicu dobio u braku sa Simonom Fistrić

Niko Kranjčar (33) i njegova djevojka Zrinka Cvitešić (38) nakon blagdana odlučili su se još malo opustiti u metropoli pa su izveli njegovu kćerkicu Loree (6) na klizanje na Trgu kralja Tomislava.

Sudeći prema fotografijama, jako su se lijepo proveli, a tata Niko ponosno je promatrao kako se njegova mezimica snašla na ledu.

Nogometaš je kćerkicu dobio u braku sa Simonom Fistrić (38) od koje se razveo prije pet godina, a s Cvitešić je u vezi od 2014. godine. 

Zrinka je nedavno u predstavi 'Tko pjeva, zlo ne misli’ utjelovila lik Ane Šafranek. Trenutačno živi na tri adrese jer u Zagrebu i Londonu radi, a njezin dečko igra za klub Glasgow Rangers pa često putuje i u Škotsku.

- Praktički živim u avionu - ispričala je glumica.

Foto: Pixsell/kolaž

Komentari (61)
  • Lipo je kad ljudi pišu lipe komentare kad se vesele tuđoj sreći kad šire ljubav na portalu i kad pročitam sve komenare razmišljam kako to oni žive doma i pogledaju se u ogledalo....eto ovaj komentar se valjda neće izbrisati 💏💏💏💏💏

    4. 1. 2018,   18:49
  • Joj Cvitešićka išle smo razred do razreda u gimnaziji ako ti imaš 38 ja imam 5 godina

    4. 1. 2018,   20:18
  • Koliko ta Zrinka ima ali stvarnih godina?

    4. 1. 2018,   22:58