Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

D. Bogović: Pjesma govori o političarima, nije homofobna...

None Foto: Martina Popović/Pixsell 5

Iako im neki nisu željeli snimiti spot ako ne promijene tekst pjesme 'Ne volim', Davorin Bogović otkriva da ona nema veze s homoseksualcima već s političarima

Neću hrvatske sapunice i njihove glumice, stvarno mi se gade ove šarene parade i sve što oni rade, dio je nove pjesme grupe Davorin&Bogovići.

Zbog aluzija na homoseksualce neki nisu željeli snimiti spot ako ne promijene tekst, nisu im se svidjele 'šarene parade'. Grupa je ipak uspjela snimiti spot bez mijenjanja teksta.

–  Ma to nema veze s homoseksualizmom. Nemam ništa protiv toga, te šarene parade odnose se na sve, općenito, a prije svega političare. Taj se stih tiče prije svega političara. Ali istina je i da ne volim bilo kakve parade. Čemu sve to – zapitao se Bogović.

Dodaje da političari uvijek nešto paradiraju dok na svojoj koži, nažalost, vidimo što rade.

Ne boje se reakcija raznih udruga, jer Bogović tvrdi da je pjevao prvu 'gay' pjesmu na ovim prostorima. Kaže da je još u Prljavom kazalištu pjevao za slobodnu mušku ljubav zbog čega nisu dobili nagradu sedam sekretara SKOJ-a.

–  Ma zato i je problem što neki kažu da je pjesma homofobna. Nije, jer problem je u političarima i u 'tome što oni rade'. A vidimo što nam rade, rastu cijene plina i benzina, sve je više nezaposlenih... A o popovima da i ne govorim – rekao je Bogović. Bend otkriva da su prve reakcije na pjesmu odlične.

- Ne mogu proći kvartom, a da me ljudi ne zaustave i kažu kako im je dobra pjesma i spot. Drago mi je zbog toga, a mogu najaviti da je druga i bolja od ove – zaključio je pjevač.

Komentari (18)