Obavijesti

Show

Komentari 10

Da se riješi bivših dečki? Rita Ora morala je promijeniti broj

Da se riješi bivših dečki? Rita Ora morala je promijeniti broj
8

Pjevačicu albanskih korijena dosad su povezivali s mnogim poznatim imenima kao što su Calvin Harris, Rob Kardashian i James Arthur. Šuškalo se i da je imala aferu s MMA borcem Conorom McGregorom

VIDEO

Britanska pjevačica albanskog porijekla Rita Ora (28) nedavno je priznala kako je, da bi se riješila bivših, morala promijeniti broj mobitela.

Kako prenosi britanski Mirror, to je bila novogodišnja odluka pjevačice koja je trenutno u ozbiljnoj vezi s bivšim dečkom Emme Stone, glumcem Andrewom Garfieldom (35). Vezu su medijima potvrdili Ritini prijatelji.

Pokretanje videa...

00:55

- Donijela sam odluku koja me na početku jako plašila, ali sam se za nju svejedno odlučila. Čudno mi je, nitko ne šalje poruke. Novi broj zna samo moja mama jer bi inače potpuno 'pošizila' - rekla je pjevačica.

- Promijenila sam broj telefona kako bih se napokon riješila nekih ljudi iz prošlosti, a taj broj imala sam dosta dugo - dodala je Rita, pritom najvjerojatnije misleći na izbjegavanje bivših dečki.

Naime, poznata je po burnom ljubavnom životu, a pjevačicu su dosad povezivali s mnogim poznatim imenima kao što su Calvin Harris (35), Rob Kardashian (31), James Arthur (30) i Tyrone Wood (35).  

Također se šuškalo da je Rita imala aferu s MMA borcem Conorom McGregorom (30), a u rujnu prošle godine prekinula je jednogodišnju vezu s glazbenikom Andrewom Wattom (27). 

KOME ĆE OVAJ TJEDAN BITI NAJBOLJI? Vodenjacima će se ispuniti sve želje, a ovaj znak čeka najveća moguća promjena!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin