Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Da se riješi bivših dečki? Rita Ora morala je promijeniti broj

None Foto: 8

Pjevačicu albanskih korijena dosad su povezivali s mnogim poznatim imenima kao što su Calvin Harris, Rob Kardashian i James Arthur. Šuškalo se i da je imala aferu s MMA borcem Conorom McGregorom

Britanska pjevačica albanskog porijekla Rita Ora (28) nedavno je priznala kako je, da bi se riješila bivših, morala promijeniti broj mobitela.

Kako prenosi britanski Mirror, to je bila novogodišnja odluka pjevačice koja je trenutno u ozbiljnoj vezi s bivšim dečkom Emme Stone, glumcem Andrewom Garfieldom (35). Vezu su medijima potvrdili Ritini prijatelji.

- Donijela sam odluku koja me na početku jako plašila, ali sam se za nju svejedno odlučila. Čudno mi je, nitko ne šalje poruke. Novi broj zna samo moja mama jer bi inače potpuno 'pošizila' - rekla je pjevačica.

- Promijenila sam broj telefona kako bih se napokon riješila nekih ljudi iz prošlosti, a taj broj imala sam dosta dugo - dodala je Rita, pritom najvjerojatnije misleći na izbjegavanje bivših dečki.

Naime, poznata je po burnom ljubavnom životu, a pjevačicu su dosad povezivali s mnogim poznatim imenima kao što su Calvin Harris (35), Rob Kardashian (31), James Arthur (30) i Tyrone Wood (35).  

Također se šuškalo da je Rita imala aferu s MMA borcem Conorom McGregorom (30), a u rujnu prošle godine prekinula je jednogodišnju vezu s glazbenikom Andrewom Wattom (27). 

KOME ĆE OVAJ TJEDAN BITI NAJBOLJI? Vodenjacima će se ispuniti sve želje, a ovaj znak čeka najveća moguća promjena!

Komentari (10)
  • Onda ona mjenja broj svakih mjesec dana..

    21. 1. 2019,   15:45
  • Jao grozno, sirota djevojka, koje su to sve muke u zivotu. Nije, nije lako.

    21. 1. 2019,   16:26
  • Al bi ti Rit Oro

    21. 1. 2019,   17:05