Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dadi Topiću u Beogradu ukrali crni Mercedes

None Foto: T. Miletić

'Hrvatskog Iggy Popa' u posljednje vrijeme prati loša sreća. Izgubio je prtljagu i doživio fijasko na Eurosongu, a sada ostao i bez automobila

Dado Topić pjevao je u Beogradu na festivalu 'Jelen pije pivo'. S beogradskog Dedinja u noći na subotu zasad nepoznati lopovi ukrali su mu crni Mercedes 320 SE iz 1995. godine registarskih oznaka ST-444-ON. Sve je potvrdio i njegov menadžer Ilija Jovanović.
- Kada se Dado probudio u subotu ujutro i otišao po auto, tamo ga više nije bilo. Mercedes su uspjeli ukrasti, iako ga je Dado parkirao u dobro čuvanom dijelu Dedinja, gdje se nalaze i brojne ambasade. Srećom, iz auta je uzeo gitare - rekao je Jovanović.
U ukradenom su vozilu bile Topićeve osobne stvari, ključevi, demo snimke... Ni sam Dado ne zna što je sve ostavio u automobilu. Krađu su odmah prijavili tamošnjoj policiji, a Dado Topić moli "poštene nalaznike" da mu vrate njegov Mercedes. Kako je sam rekao, automobil za njega nema toliku novčanu koliko sentimentalnu vrijednost.

Komentari (1)
  • ukrali bi ga da je bio i kričavo zeleni... a koliko glup moraš biti da tražiš \"poštene prolaznike\" da ti vrate-MERCEDES. pa ni kišobran ti ne bi vratili.

    13. 9. 2007,   22:17