Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Dadilja nije normalna. Meghan je sve otjerala, a ona želi raditi'

None Foto: PIxsell 11

Ako se ispostavi da je kvalitetna i osoba od povjerenja, slijedi joj veliki uspjeh u karijeri. Naime, Meghan i Harry najavili su turneju po južnoj Africi ove jeseni. Povest će i Archieja, a s njima ide i dadilja

Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle (37) prije gotovo dva mjeseca postala je majka dječaka kojem su dali ime Archie. Otkako se u svibnju 2018. udala za princa Harryja (34) potjerala je nekoliko asistentica, ali jedna dadilja se ipak okuražila i poslala molbu za posao. 

- Izbor dadilja kod nas je vrlo profesionalan i to je velika odluka, koja je, doduše, odluka roditelja djeteta. Oni izabiru samo ono što smatraju ispravnim - rekao je izvor blizak kraljevskoj obitelji. SPREMNA IM OPROSTITI? Meghan Markle pozvat će oca i sestru da dođu posjetiti bebu...

U studenom prošle godine otkaz je dala Samantha Cohen (50), osoba koja je uživala povjerenje kraljice Elizabete II. punih 17 godina. U šest mjeseci skupa Meghan i Samantha prošle su ubrzani tečaj kako bi se što bolje snalazila u svakodnevnim obvezama, događajima te u protokolu, koji kao dio kraljevske obitelji mora poštovati. Izgleda da je s kraljicom mogla izaći na kraj, ali ne i s nemilosrdnom Meghan pa je zato dala otkaz.

Foto: PIXSELL

Vojvotkinja od Sussexa najurila je i svoju asistenticu Melissu Touabti (39), koja joj je bila desna ruka oko organizacije njena vjenčanja. 

- Imala je veliku ulogu u kraljevskom vjenčanju. Pomagala je Meghan u svemu i nedostajat će nam - rekao je član osoblja za britanske medije.

Trooping the Colour | Autor: Gareth Fuller/Press Association/PIXSELL Foto: Gareth Fuller/Press Association/PIXSELL

Situacija se ni tu ne smiruje. Osobna asistentica Amy Pickerell koja je radila za Meghan godinu dana, dala je otkaz u ožujku. 

- Sad već svi znaju da je s Meghan užasno surađivati. Čudi me što se itko javio za čuvanje malenog Archieja. Ta dadilja nije baš normalna. Svi odlaze, a ona dolazi - napisali su fanovi na društvenim mrežama. Ipak, novopečeni roditelji bezbrižnije spavaju jer njihovo 'klupko sreće', kako ga je Harry nazvao, čuva dadilja. Ta ga je dadilja, rodom Britanka, isprva čuvala samo noću. 

Royal baby | Autor: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL Foto: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL

- Harry i Meghan ne žele žuriti ili riskirati pa donijeti krivu odluku. To je osobna stvar i sve se može promijeniti jer ovisi o potrebama bebe i roditelja - kaže izvor blizak kraljevskom paru. Osim toga, istaknuli su i kako nije zaposlena za stalno u Frogmore Cottageu, gdje žive Meghan i Harry te kako ne radi vikende. 

Royal baby | Autor: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL Foto: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL

Čuva malenog, mijenja pelene, smiruje plač dudama i bočicama mlijeka... Kao da sve to nije dovoljno, Meghan joj je natrpala još posla. Od dadilje se očekuje i da pomaže roditeljima, a zlobnici su na društvenim mrežama pisali kako to zasigurno znači da im kuha, čisti, pere veš, pegla... Bilo kako bilo, ako se ispostavi da je kvalitetna i osoba od povjerenja, slijedi joj veliki uspjeh u karijeri. Naime, Meghan i Harry najavili su turneju po južnoj Africi ove jeseni. Povest će i Archieja, a s njima ide i dadilja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentari (20)
  • E moj Harry, kad tebe vidin ni moja pokora mi ne izgleda teska.

    29. 6. 2019,   17:39
  • megan mi nije draga

    29. 6. 2019,   18:32
  • Sve vise vjerujem njenoj polusestri 😂

    29. 6. 2019,   18:04