Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dan odluke: Stanari misle da Orky zaslužuje pobjedu u BB-u

Ana Marković (27), Alena Nezirević Anezi (31), Lucija Stojak (23), Antonio Benčak (21) i Antonio Orač Orky (28) bore se za nagradu od 338.000 kuna. Big Brother stotog dana realityja počastio ih je hranom kakvu žele

Prošlo je točno sto dana otkako su stanari ušli u Big Brother kuću. Od 30 kandidata, koliko ih je ove godine prošetalo kroz reality samo ih je petero uspjelo ostati do kraja.

BIG BROTHER Bivši stanari tulumare kao da su osvojili novčanu nagradu...

Ana Marković (27), Alena Nezirević Anezi (31), Lucija Stojak (23), Antonio Benčak (21) i Antonio Orač Orky (28) bore se za nagradu od 338.000 kuna.

BIG BROTHER Prije finala iz kuće su 'izletjeli' stanari Tomislav, Marin i Bojan

Big Brother iznenadio je superfinaliste na njihovo posljednje jutro u kući.

- Danas možete naručiti što god želite jesti - rekao im je Bigi, a stanari su ustvrdili kako im je u kući najviše nedostajala brza hrana. 

Izbačeni stanari predposljednju noć showa proveli su zabavljajući se u jednom zagrebačkom noćnom klubu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kroz razdoblje koje su proveli u realityju, kandidati su otkrili svoje dobre i loše strane, a neki su do kraja uspješno skrivali svoje prave osobine. Večeras će netko od preostalih kandidata osvojiti novčanu nagradu.

KOJI JE NAJŠOKANTNIJI? Najveći skandali u BB kući: Od skrivanja optužnice do 'šuge'

Ana i Antonio Benček nisu se uvijek dobro slagali u kući. Do fizičkog obračuna između njih dvoje došlo je tijekom jedne zabave u Big Brother kući. Antonio joj se unio u lice, a Ana ga je navodno ošamarila. Prema tvrdnjama bivšeg stanara Golubičeka sve se brzo smirilo.

Lucija Stojak imala je malu 'nezgodu' s haljinom

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

Ustala se s kauča i odšetala do ogledala ispred ispovjedaonice, a haljina joj se zadigla i 'otkrila' gaćice.

DEČKI SU JE UPOZORILI Nezgode s haljinom: BB Lucija u live javljanju pokazala gaćice

- Lucija, spusti si haljinu, cijelo dupe ti se vidi - vikali su joj Bojan Mrđenović (34) i Antonio Benčak.

Suparništvo Anezi i Lucije krenulo je već prvih dana showa, a nastavilo se do posljednjeg dana.

Foto: RTL televizija

Kad su stanari trebali uglazbiti pjesmu bivšeg natjecatelja Nikole Sedlara Boge (23), Anezi je željela promijeniti tekst, na što se pobunila Luce i počela je velika svađa.

BIG BROTHER Okršaj Lucije i Anezi: Obična si vucibatina, bez talenta, ičega

Luca je počela vikati na Anezi da napiše stihove po svome, a ova joj je odgovorila da ne galami na nju. Mahale su rukama, a onda su se počele i vrijeđati.

- Pa pogledaj se samo kakva si, imaš 31 godinu, a znaš samo vrijeđati, to govori sve o tebi - rekla je Lucija, a Anezi joj je odgovorila da bi trebala znati kakve joj stvari smetaju i koje 'joj idu na onu stvar'.

Bivši stanari kao favorita vide Orkyja, kojem je u realityju imao problema s bolesnim zubom, zbog čega mu je lice bio natečeno. Oteklina se u međuvremenu smanjila, a njemu je tegobe olakšao i stomatolog.

Tijekom prošle emisije uživo, Big Brother je stanare tražio da se rangiraju po kriteriju  tko najviše ili najmanje zaslužuje pobjedu. Na prvo mjesto stavili su Orkyja, a na posljednje Luciju.

SUDJELUJTE U ANKETI:

 

 

Komentari (54)
  • Hvala K da je kraj.................

    6. 5. 2018,   15:15
  • Antonio dupelizac,cvilidreta,umišljeni i bahati balonja..., Anezi neznam jel je više glupa ili isto umišljena ali da ima problema, ima. Ona misli svoju karijeru pogurati s BB? Daj se čuj pa se zapitaj dali bi ijednom iole vrsnom pjevaču trebalo ovako šta da ga pogura? Nedo nam Bog i još jedne ovakve nazovi pjevačice.

    6. 5. 2018,   16:14
  • nitko ne zaslužuje

    6. 5. 2018,   14:55