Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Dan za 10': Najbolji kino dan u godini još jednom je pred nama

None Foto: Blitz Film i Video distribucija 3

Opet nam je stigao najbitniji kino dan u godini, dan kad sve kinoulaznice možete kupiti za samo 10 kuna, a to uključuje sve trenutačne kino hitove u svim važnijim kinima u regiji

Filmoljupci će još jednom doći na svoje jer i ove godine CineStar u svojim multipleksima ima najbolji kino dan - 'Dan za 10!'. U utorak, 08. kolovoza u svim CineStar kinima u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini ne propustite ovaj tradicionalni dan koji se održava već četvrto ljeto za redom, a nastao je kao CineStarova nagrada svim kinoljupcima i vjernim posjetiteljima. Svake godine odaziv je sve veći pa je prošlo ljeto u filmovima na 'Danu za 10' uživalo preko 65 000 posjetitelja!

Foto: Blitz Film i Video distribucija

'Dan za 10' znači da ćete tog dana sve kinoulaznice moći kupiti za samo 10 kuna, a to uključuje i aktualne kino hitove kao što su SF spektakl Luca Bessona - 'Valerian i grad tisuću planeta', gdje glavnu ulogu ima Cara Delevingne, jedna od najpopularnijih modela na svijetu, ali i Rihanna, pjevačica koja već dugi niz godina oduševljava milijune obožavatelja.

Također se izdvaja povijesna drama 'Dunkirk' redatelja Christophera Nolana, dok glavnu ulogu igra Tom Hardy, kao i treći film iz znanstvenofantastične franšize o sukobu majmuna i ljudi, 'Planet majmuna: Rat'. Za one koji više vole djela utemeljena na stvarnosti tu je i kriminalistički triler 'Zakon jačeg'. A i najmlađi će doći na svoje uz filmske naslove kao što je 'Kako je Gru postao dobar'.

Cijena također uključuje i dodatke poput 3D, love box, VIP sjedala, dužina filma, extreme te IMAX filmove. Kao savršen dodatak ovom kino iskustvu s pet zvjezdica CineStar je pripremio i poseban menu s velikim kokicama i gratis pićem.

Foto: Blitz Film i Video distribucija

Ovo je također prilika da za 10 kuna doživite posebno filmsko iskustvo i u najljepšem kinu u Zagrebu - Kaptol Boutique Cinema te da upoznate sve njegove čari. Uz činjenicu da je ovo prvo lasersko kino u regiji, u interijeru se savršeno isprepliće šarm arthouse kina, najsuvremenija tehnologija i uzbudljiv dizajn. Akcija obuhvaća i IMAX - najveći i najuzbudljiviji filmski format na svijetu, koji je u ponudi u CineStar Arena Zagreb.

Foto: Blitz Film i Video distribucija

Savjetujemo da zbog sve većeg odaziva posjetitelja iz godine u godinu, čim prije kupite ulaznicu za 'Dan za 10' tj. za projekcije 08.kolovoza i priuštite si posebnu ljetnu, filmsku večer uz cijenu koja je prihvatljiva za svačiji džep. Zbog ogromnog interesa, ulaznice nije moguće rezervirati, ali kupovina je moguća online i na blagajnama CineStar kina.

Tema: FILM

Komentiraj, znaš da želiš!