Obavijesti

Show

Komentari 1

Danas u Samoboru: Karting uz filmsku večer pod zvijezdama

Danas u Samoboru: Karting uz filmsku večer pod zvijezdama
2

PETAK NA FESTIVALU Danas party na Vugrinščaku starta od 17:00 i očekuju vas adrenalinske karting vožnje te genijalni filmovi u kinu na otvorenom uz burek

VIDEO

Danas ne morate razbijati moždane vijuge gdje ćete provesti kraj tjedna jer svi putevi vodi na Samoborski Vugrinščak gdje se održava treći dan festivala Samobor open air-a.

Danas party starta u 17:00 i traje do 0:00, a ono što vas očekuje jest: 

Adrenalinska karting vožnja

Vožnje u Karting Areni koja je dostupna za cijelo vrijeme trajanja festivala. Budite među prvima koji će iskusiti ovu vožnju jer prvih 500 vozača dobiva gratis Karlovačko. Vožnje se naplaćuju po promotivnoj cijeni, a svim čitateljima 24sata nudimo 20% popusta na vožnju.

Pokretanje videa...

00:51

Popust se nalazi na oglasu za Samobor Open Air u današnjem izdanju 24sata. Sve što trebate napraviti je predočiti oglas prilikom kupnje ulaznice. Ali, to nije sve!

24 najbrža vozača ove prve mobilne go-kart staze na svijetu - 360k mobile track imati će priliku u subotu voziti veliku finalnu utrku i osvojiti vrijedne nagrade. Zato, što ste brži imati ćete veću šansu za biti karting šampion.

Navečer uživajte u kinu na otvorenom uz burek

Navečer od 21:00 u parku Vugrinščak možete pogledati filmove u besplatnom kinu na otvorenom. Od 21:00 uživajte uz film Bad Johnson, zabavnoj komediji o zanosnom žigolu u čijem krevetu se svake večeri zabavlja druga cura. Kako bi uspio spoznati pravi smisao i potencijalno dublje razine ljubavnih odnosa, život se zabavno poigrava s Richom i pretvara njegovog veseljka u živu osobu - osobu koja je ponaša još dvostruko gore od samog Richa Johnsona.

Od 22:30 starta film Bourek, urnebesnoj komediji o ekonomskoj krizi u kojem na originalan i duhovit način glumci iz Grčke, Srbije, Amerike i s Cipra, kroz svoju priču predstavljaju svoj narod i njihove probleme.

Festival traje do subote kada vas očekuje hrpa zabave: sportski turniri, Pool party, karting arena,rock koncerti i veliki after party do 5 ujutro.

Besplatne koncerte donosi ti Karlovačko!

Organizator festivala su 24sata i Grad Samobor, a partneri su Dacia, Karlovačko, Top Sport, Karting Arena Zagreb, Koykan, Špiro, Fantasy Land, Bunker, R.D.I. Sound & Lights, Toi Toi i drugi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Rock, blues, jazz & funk pod zvjezdanim nebom Vugrinščaka
Samobor Open Air

Rock, blues, jazz & funk pod zvjezdanim nebom Vugrinščaka

Oni koji su prošetali do Vugrinščaka prošle subote osim u kartingu, sportu, pool partyju i bogatoj gastronomskoj ponudi mogli su uživati u vrhunskom rock, blues i jazz-funk koncertnom programu.

Zabava na vrhuncu: Samobor Open Air je bio hit vikenda
SVI SU UŽIVALI

Zabava na vrhuncu: Samobor Open Air je bio hit vikenda

LUDNICA U SAMOBORU Zadnjeg dana četverodnevnog festivala vozio se karting, igrao badminton i odbojka na pijesku te plesalo do zore
Posjetitelje na Samobor Open Air-u očekuje provod do jutra
VRHUNSKA ZABAVA

Posjetitelje na Samobor Open Air-u očekuje provod do jutra

Veliko finale Samobor Open Air-a na Vugrinščaku startalo je jutros od 9:00. Party traje do ranih jutarnjih sati. Ulaz je besplatan