Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dani filma i zabave još jednom usrećili djecu i njihove roditelje

None Foto: Maksim Bašić 20

Najveće oduševljenje malih Splićanki i Splićana bilo je u subotu tijekom parade filmskih crtanih likova, koja je po prvi puta održana u Splitu, dok je vrhunac festivala bio u Zagrebu

Protekli produženi vikend bio je u znaku ovogodišnjeg CineStar Dječjeg festivala koji već petu godinu zaredom uspješno slavi dječji film te razvija ljubav djece prema filmu. Ovogodišnji Dječji Festival nisu propustili brojni poznati zajedno sa svojim mališanima. U CineStaru Novi Zagreb Avenue mall u najnovijem kino hitu, filmu 'Kuća magičnog sata' te animiranoj pustolovini 'Stopalići' uživali su Branka Krstulović, Kristina Bradač, Ana Miščević, Ana Strizić te Mirjana Mikulec, dok su u CineStar 4DX Mall of Split u Dječjem festivalu uživale Anamarija Asanović i Ana Čagalj.

OPERACIJA OVERLORD Jesu li nacisti ratovali magijom tijekom Drugog svjetskog rata?

Najveće oduševljenje malih Splićanki i Splićana bilo je u subotu za vrijeme parade filmskih crtanih likova, koja je po prvi puta održana u Splitu. U CineStar kinima mališani su se zabavili uz edukativne i kreativne radionice CineStar partnera Kraš, Margo, Chupa Chups, Pez, Franck, Milsing, Kiddo i Jana.

Foto: Bojan Zibar

Vrhunac festivala bio je u subotu u Zagrebu, te u nedjelju u Splitu kada je nastupio jedan od najpoznatijih YouTubera iz regije - Dex Rock, koji je sa svojim 'DexRock vs RockFam show' izazvao opće oduševljenje mnogobrojnih obožavatelja koji su se prvo više od sat vremena družili sa svojom omiljenom YouTube zvijezdom u lobbyju kina, da bi potom oduševio punu kino dvoranu. Organizatori za sljedeću godinu najavljuju još bogatiji program te ćemo zasigurno uživati u još više dječjih osmijeha.

Foto: Bojan Zibar

Pogledajte atmosferu s Dječjeg festivala u CineStaru Novi Zagreb Avenue mall

 

Tema: FILM

Komentiraj, znaš da želiš!