Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Dani međunožja i piva': I Indiri je 'pobjegla' haljinica

None Foto: Pixsell 8

Posjetitelji 23. karlovačkih dana piva uistinu imaju što vidjeti na pozornici. Prvo je Seve 'pobjegao' kombinezon, a sada je slično dogodilo i Indiri...

Posjetitelji 23. karlovačkih dana piva imaju što vidjeti na pozornici - prvo je Seve “pobjegao” kombinezon, a dan poslije slično se dogodilo i Indiri Mujkić iz Colonije. Tijekom energičnog plesa pred 4000 ljudi haljinica se podignula. Za razliku od Seve, odjenula je gaćice. Indira nije bila dostupna za komentar. No Indiri ovo nije prvi put da “slika” publiku. Prije tri mjeseca nastupala je u Iloku. Na pozornicu je izašla u minici i vrtoglavim potpeticama. Zapjevala je “Slomila se duša bećarska. Slomila se i pala do dna” i pritom pala na stražnjicu te otkrila gaćice. Prije toga, na zagrebačkom Auto showu tijekom nastupa je čučnula, a fotografi su uslikali njezino spolovilo. Ona je tvrdila da je i tada nosila gaćice.
- Taj fotograf neka se pazi jer ću mu zabiti štiklu u oko - rekla je Indira. Dodaje da je imala i gaćice i najlonke u boji kože.
- Neki jednostavno imaju prebujnu maštu - rekla je pjevačica koja, kaže, voli minice.

Komentari (64)
  • Dani međunožja i piva su zaista pjenušavi i slatki dani. Visoka žuta žita, Severinino i Indirino međunožje san je mnogih donžuana. Mislim da je Indirino međunožje privlačnije.

    3. 9. 2009,   12:45
  • Indira ko muškarac, moglo joj je jedino jaje ispast kroz gaće

    3. 9. 2009,   12:45
  • Epidemija međunožja

    3. 9. 2009,   12:53