Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Daniel Craig će ipak utjeloviti Bonda: 'Sve je to zbog love...'

None Foto: Imdb 9

Oduševljeni smo što možemo najaviti da će redateljsku palicu preuzeti talentirani Danny Boyle, kao i da je Craig ipak odlučio prihvatiti ulogu u svom petom Bond filmu, kaže producentica Broccoli

Iako je glumac Daniel Craig (50) još 2015. nakon snimanja prošlog filma 'Spectre' izjavio da bi si 'radije prerezao zapešća nego glumio u još jednom Bondu', prije dva dana je na službenoj stranici Bond franšize osvanulo priopćenje u kojem je glumac potvrdio da se ipak vraća ulozi Bonda, i to u 25. filmu franšize o tajnom agentu 007.

Foto: Twitter/Screenshot 56 GODINA OD PRVOG FILMA James Bond: Od ljubavnika i ubojice sve do ranjivog agenta

Potvrdili su i da će u redateljskom stolcu novog Bonda sjediti Danny Boyle, a u službenom se priopćenju navodi da će sljedeći film o Bondu u Sjedinjene Države stići ubrzo nakon 'tradicionalnog prikazivanja u Velikoj Britaniji, koje su najavili za 25. listopada 2019.

Foto: Imdb/Promo

NAPOKON! Redatelj 'Trainspottinga' će se prihvatiti režije novog Bonda

Kako danas pišu američki i britanski portali, glumca su producenti za kockarskim stolom uspjeli nagovoriti da sudjeluje u nastavku kultnog Bonda, a vlasnica franšize filmova o tajnom agentu 007 Barbara Broccoli je Craigu, još nakon snimanja zadnjeg nastavka, ponudila nevjerojatnih 150 milijuna dolara (oko 945 milijuna kuna) da sudjeluje u još dva Bond filma. Da je njegov povratak 'zaključena stvar' potvrdio je i  New York Times.

Foto: Twitter/Screenshot STIŽE PRINOVA Nikad nije kasno: Craig (50) i supruga (48) čekaju prvo dijete

- Oduševljeni smo što možemo najaviti da će redateljsku palicu preuzeti nevjerojatno talentirani Danny Boyle, kao i da je Craig ipak odlučio prihvatiti ulogu u svom petom Bond filmu - rekla je za britanski Times producentica Bond franšize Barbara Broccoli, koja je najavila i kako za ovaj nastavak želi da Adele ponovno snimi glazbenu temu filma. Ovaj će nastavak inače biti snimljen prema romanu 'Never Dream of Dying'  Raymonda Bensona izdanog 2001.

Foto: Twitter/Screenshot

ČEKA SE NOVI 007 Bond evoluirao od ljubavnika i ubojice sve do ranjivog agenta

Podsjetimo, Craig je 2015. za britanski Guardian na pitanje o snimanju 25. nastavka tajnog agenta rekao:

- Trenutno samo razmišljam kako krenuti dalje i odmaknuti se od uloge agenta iz Bonda. Teško da ću ponovno glumiti tajnog agenta, a ako se i predomislim, biti će to isključivo zbog novca.

VIDI OVO: 7 mitova o vaginama u koje možeš prestati vjerovati

Tema: FILM

Komentari (34)