Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Danijela Dvornik ima dečka? Postoji netko tko mi se sviđa

None Foto: Petar Glebov/Pixsell 4

Pet godina nakon što je ostala bez supruga Dina Dvornika, Danijela ima simpatiju. Ne želi otkriti o kome je riječ, ali vjeruje da je zbog njega lepršava i nasmijana

Udovica kralja funka, Dina Dvornika, trenutačno odmara u Sutivanu na Braču u svojoj kući u kojoj je često ljetovala s pokojnim suprugom. Prošlo je pet godina od njegove smrti, a Danijela Dvornik kaže da sjećanje na njega nimalo ne blijedi. Ipak, za Story je priznala kako je došlo vrijeme da se u njihovim životima okrene novi list.

- Čini ti se da pet godina nije dugo razdoblje, ali uistinu jest. Vrijeme mi prolazi brže nego prije, polako se mijenjaju mnoge stvari. Život ide dalje. Trenutačno sam baš sretna i zadovoljna sama sa sobom. Jedino što vam mogu reći jest da postoji netko tko mi se sviđa i da je to - to. Valjda sam zato lepršava i nasmijana - rekla je Danijela za Story i otkrila kako će njena simpatija vjerojatno uskoro doći na Brač.

Danijela je otkrila i da se njezina kćer Ella (23) na jesen planira odseliti u Švedsku gdje trenutačno živi njen dečko Josip. Tamo je čeka i posao pa mama ne vidi ništa loše u tome da joj se kćer odseli u Švedsku, barem privremeno.

Cijeli intervju pročitajte u časopisu Story

Komentari (101)
  • nitko kao prvi...ali život ide dalje, stoga sretno danijela!!

    14. 8. 2013,   14:55
  • samo je jedan život i zato ga živi kako tebi odgovara !!

    14. 8. 2013,   15:01
  • Život ide dalje, njega više nema...ona je mlada žena i zašto ne bi nastavila dalje u dvoje. Sretno Danijela ; ) p.s. Dino je bija simpa frajer, sada bi joj bilo dobro da se skrasi uz nekog malo ozbiljnijeg, čisto da osjeti kako je to kad imaš partnera, a ne muža-dite.

    14. 8. 2013,   14:59