Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Danijela Dvornik zabranila je emitiranje filma o kralju funka

None Foto: Davor Puklavec/Pixsell

Nakon što je HAVC već treći put odbio financirati film 'Manijak', o liku i djelu Dina Dvornika i to zbog lošeg scenarija i koncepta, emitiranje je iz istog razloga zaustavila i Danijela Dvornik

Danijel Tipura, redatelj glazbenih videospotova, radi na filmu o životu i djelu Dina Dvornika već skoro četiri godine. U hrvatskog kralja funka 'zaljubio' se još u mladosti, a kada je radio na njegovom spotu za pjesmu 'Idem ća ka i moj ćaća' upoznao je Ellu Dvornik.

Foto: Privatna arhiva/pixsell

Ona mu je pričala o svom ocu i malo po malo rodila se ideja o dokumentarnom filmu. Tipura je odlučio napraviti film o Dinu tako da ga prikaže na način na koji ga je on sam doživljavao.

Danko Vučinović/24sata | Autor: Danko Vučinović/24sata Foto: Danko Vučinović/24sata Nakon mnogih problema i prepreka koje je imao tijekom snimanja, još se ne nazire kraj cijelom projektu. Redatelj je naime dobio već treću odbijenicu HAVC-a za financiranje i to zbog lošeg scenarija i koncepta, a iz istog je razloga i Dinova udovica Danijela sada zaustavila emitiranje filma.

 

Komentari (7)
  • dino legenda funka

    17. 11. 2017,   19:21
  • Sam Dino i Johny,ostalo samo sljedbenici i foliranti.Tolio toga stvorit u jednom desetljeću u glazbi,autora sa svojim ja.Prvi Dinin album je bio takav šok kod ljudi koji su pratili glazbu,Donio funk među rvate,otvoro nove dimenzije glazbe-hvala ti generacijo,počivaj u miru.

    19. 11. 2017,   20:48
  • i neka je

    17. 11. 2017,   18:52