Obavijesti

Show

Komentari 138

Danijela Dvornik: Žao mi je što Dino nije bio lažljivac i licemjer

Danijela Dvornik: Žao mi je što Dino nije bio lažljivac i licemjer
5

Dokumentarac nećemo moći dovršiti u produkciji koju smo zamislili jer vjerojatno nećemo imati nikakav budžet, ali ćemo ga svejedno napraviti, poručila je Danijela

VIDEO

Na Facebook stranici Dina Dvornika u srijedu ujutro osvanula je poruka ljutite supruge pokojnog pjevača koja već neko vrijeme pokušava snimiti dokumentarni film o njegovom životu. 

- Evo da vam javim kako napreduje naš dokumentarac. Dosta materijala već je skinuto i u pripremi je. Nažalost susreli smo se s onim istim 'sranjem' s kojim smo se susretali i dok je Dino bio živ, a to je da kad trebaju sponzori, (a trebaju u ovoj nesretnoj zemlji), onda naiđemo na odgovor  'ne možemo svoj proizvod vezati uz nekoga tko ima narkomansku prošlost' - požalila se Danijela na društvenoj mreži te nastavila. 

'Žao mi je zbog toga što nije bio lažljivac i što je trebao biti licemjer'

- Ja se ovim putem izvinjavam svim takvim sponzorima, što moj pokojni muž nije lizao oltare, lagao i varao, nije imao nekoliko ljubavnica i još toliko vanbračne djece, što nije snimio bar jedan pornić i uz sve to se smješkao i otvoreno lagao svima. Žao mi je zbog toga što nije bio lažljivac i što je trebao biti licemjer jer u ovoj zemlji tako treba! Nikad ne smijemo govoriti istinu, jer laž, ako je dovoljno dugo izgovaraš, postaje istina - zaključila je Danijela te se okomila na pjevača Rolling Stonesa. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Da tim istim sponzorima dođe Mick Jagger, koji je btw, cijeli život proživio na vodi, vjerojatno bi i njega odje**** zbog njegovog životnog stila! Rekli bi 'Dragi Mick, dobar si ti, ali ne možemo svoj šugavi proizvod vezati uz nekog koje pošmrkao jednu liniju dužine ekvatora, koji je promijenio svoje krvne stanice nekoliko puta, popio ocean alkohola i imao toliko žena i još više djece! Tko je** tvoj glazbeni opus! Tko jebe sve što si ikada napravio!' - napisala je Danijela te otkrila kako dokumentarac o Dini neće moći biti snimljen onako kako su to zamislili. 

'Dokumentarac ćemo svejedno dovršiti'

- Nažalost, nećemo moći dovršiti dokumentarac u produkciji koju smo zamislili  jer vjerojatno nećemo imati nikakav budžet, ali ćemo ga svejedno dovršiti. Prikazat ćemo kako je izgledalo 20 godina rada i muke Dina i konstantne borbe s licemjernom državom, gotovo nikakvom podrškom,  te s velikim očekivanjima njegove malobrojne ali pametne publike - zaključila je Danijela.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 138
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...