Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Danijela je podsjetila Ellu na Dinov savjet o skuteru i seksu

None Foto: Instagram 9

Kći pokojnog 'kralja funka' pohvalila se prepiskom s mamom Danijelom i istaknula pokraj fotografije 'kako uništiti svojoj djeci seksualni život'

Danijela Dvornik (51) podsjetila je svoju kćer, blogericu Ellu (27) na događaj iz epizode reality showa 'Dvornikovi' u kojoj je otac Dino Dvornik razgovarao s njom o seksu. Kći pokojnog 'kralja funka' pohvalila se prepiskom s mamom i istaknula pokraj fotografije 'kako uništiti svojoj djeci seksualni život'. 

- Kakvi su to originalni savjeti. I mogu ti reći da usprkos svemu, ispala si sasvim odlična - istaknula je Danijela. Ella je pitala mamu što joj je otac rekao u showu.

- Kao ti kažeš da ćeš se seksati s kim god hoćeš, a prije toga si tražila skuter. I sad on ide tebi nešto objasniti, ali ti tupiš svoje i čuješ njega: 'Dosta, sad nećeš dobiti skuter i je*i se s kim hoćeš. Neće mene je*ati nego tebe' - napisala je Danijela kćeri. Ella je komentirala da sad sve ima smisla. 

Foto: Instagram/orijent

Blogerica se u srpnju našalila kako su ju njezini roditelji 'doslovno odgojili naglavačke'. Ella se pohvalila fotografijom na kojoj ju otac drži za nogu te je okrenuta glavom prema tlu. 'Kralj funka' je preminuo prije 10 godina, a blogerica je otkrila kako obilježava obljetnicu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is literally how my parents rased me 😂 upside down. #throwback

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

- Plešemo na 'Udri jače manijače' i mislimo na didu Dinu - istaknula je Ella držeći za ruku kćer devetomjesečnu Balie Dee. Blogerica je u vezi s britanskim arhitektom Charlesom Pearceom (39) od listopada 2013. Par se zaručio prije dvije godine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just Married! JUST KIDDING 😂 Hello Sarajevo! ❤️❤️❤️

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

VIDI OVO: Koji horoskopski znak je najbolji u krevetu?

Komentari (8)
  • Neće mene je*ati nego tebe' - napisala je Danijela kćeri. Ella je komentirala da sad sve ima smisla. wtf u svemu tome ima smisla samo ona poslovica čega se pametan stidi time se budala ponosi i aj bok

    8. 9. 2018,   11:36
  • Č...č...č...? 🙂

    7. 9. 2018,   20:50
  • Dinu slusam i volim,slika br.8 mi je vrh vrhova

    9. 9. 2018,   18:38