Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Danijela Martinović pokazala kako je izgledala sa 19 godina

None Foto: Instagram 8

U to je vrijeme bila pjevačica grupe Magazin, a to je razdoblje opisala kao doba bezbrižnosti, radoznalosti i neopterećenosti. Obožavatelji su oduševljeni kako je izgledala...

Pjevačica Danijela Martinović (47) na Instagramu je objavila fotografiju, kako kaže, staru 30 godina čime je oduševila obožavatelje. 

Foto: Instagram

U to je vrijeme bila pjevačica grupe Magazin, čime je počelo njezino bezbrižno, mladenačko razdoblje. 

- Bilo je to doba bezbrižnosti, veselja, radoznalosti, neopterećenosti, druženja s prijateljicama i mojih profesionalnih početaka u grupi Magazin čega uopće nisam bila svjesna. Živjela sam nešto o čemu brojne 'self help' knjige pišu, u tadašnjem trenutku ne brinući se previše što je bilo niti što će biti, rekla je pjevačica za Tportal.hr.

USUSRET EUROSONGU Srpska predstavnica iskopirala je haljinu Danijele Martinović?

Čini se da Danijela i nakon 30 godina živi mladenačkim duhom, a najradosnija je u trenutku kada je riječ o pozornici. 

Foto: Instagram

Uz fotografiju je stavila kratak opis 'Nježnih 19, a osmijeh isti', a obožavatelji su je popratili komentarima.

- Uvijek nježna i takva će biti i kada ostari. Najfiniji se parfemi skrivaju u malim bočicama. Takva je naša Danijela - komentirala je jedna od obožavateljica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Danijela godinama ima uspješnu pjevačku karijeru koju je započela osamdesetih, a danas si je ostvarila mnoge poslovne ideje i želje. Posljednjih godina Danijelu se puno povezuje s duhovnošću, no ona nam je objasnila što joj se točno dogodilo. 

-Nikad nisam željela biti nikakav 'life coach',  nikad nisam željela na takav način pristupati ljudima moja iskrena namjera je počela s pisanjem 'Šalabahtera života' gdje sam pisala o svojim uvidima u život, nekakve svoje ljubavi koje sam prošla, a duhovnost je moja paralelna ljubav već 13 punih godina - izjavila je pjevačica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentari (15)
  • Jednog dana će Danijela odrasti... možda... dotad je "djevojčica"

    10. 7. 2019,   16:02
  • botox,fileri,operacije...

    10. 7. 2019,   15:47
  • U to vrijeme je bila lijepa gospođa Perković

    10. 7. 2019,   17:00