Obavijesti

Show

Komentari 25

Danijela Martinović: 'U životu sam napravila dosta korekcija'

Danijela Martinović: 'U životu sam napravila dosta korekcija'
29

Splitska pjevačica ističe kako danas dosta brine o sebi. Ustaje već u 5,6 u jutro i piše. Kada su nastupi, onda uzme dan ili dva odmora. Također, što se tiče fizičke aktivnosti, bavi se plesom

VIDEO

Pjevačica Danijela Martinović (48) na sceni je već trideset godina, a za HRT-ovu emisiju 'U svom filmu' progovorila je kakav je to glazbeni svijet, ali i kako se u životu puno promijenila.

Pokretanje videa...

00:08

- Zapravo sam dosta u životu radila nekakvih korekcija - rekla je splitska pjevačica. Ističe kako danas dosta brine o sebi. Ustaje već u pet ili šest sati ujutro i piše. Kada su nastupi, onda uzme dan ili dva odmora. Također, što se tiče fizičke aktivnosti, bavi se plesom.

Tako se nedavno našla na meti komentara društvenog kroničara Nevena Ciganovića, koji uvijek iskreno kaže što misli o ljudima i nerijetko prokomentira osobe iz javnog života. Tako je 'na zub' uzeo i Danijelu. Naime, njezin ljetni šešir usporedio je ni manje ni više nego s gljivom. Njezinu je fotografiju namontirao među gljive, a kroz jednu od njih progovorio je i sam.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Izgledaš mi poznato. Jesi li bila na plastičnoj operaciji? - piše u oblačiču na spomenutoj fotografiji.

Martinović trenutno sudjeluje u dva projekta, a jedan od njih je humanitarna priča.

- Imam još dva koncerta u nizu koncerata koje sam nazvala 'Neopisivo'. Sav prihod od prodanih ulaznica ide zakladi 'Hrvatska za djecu'. Da nema te zaigrane djevojčice, ne bi imala tu potrebu stalno eksperimentirati i isprobavati. Pomičem vlastite granice jer me interesiraju različite stvari - rekla je Danijela.

Tako je napravila iskorak u spisateljske vode. Počela je zapisivati jer intenzivno proživljava sve što se događa, a kako kaže, često se kao javna osoba nema priliku potpuno izraziti. U životu se nikad nije osjećala popularno, niti joj je to ikad previše značilo. Tako je komentirala i glazbenog producenta Tončija Huljića (57) i prisjetila se prvih nastupa za pop sastav 'Magazin'.

- Oni su bili jedni od tri najjača benda u regiji. Bit ću iskrena, nisam bila opterećena svime time, jednostavno sam bila ja, a onda je to odmah iznjedrilo vrhunske stvari - rekla je pjevačica. Nakon pet, šest godina u 'Magazinu' je osjetila umor te je odustala od suradnje s njima. 

- Tu su počela moja prva propitivanja. Došla sam do situacije da sam bila prazna. Tko sam ja uopće? Koja je naša uloga? Gdje ja idem? Kamo idem? Tada sam imala 24 ili 25 godina. To je bio opaki ritam, ja stvarno više nisam bila u stanju stalno nastupati i mislila sam da više neću biti u stanju. Koncerti su bili rasprodani, a uopće nisam znala kako ću stati pred ljude - dodala je.

Dotakla se i samostalne karijere, naročito nastupa na Eurosongu na kojem je 1998. osvojila  peto mjesto. Kaže da je te večeri  imala veliku tremu, ali kada je vidjela svoje prijatelje u publici sve je nestalo. Što se tiče ljubavnog plana, mnogi se pitaju gada će Danijela i pjevač Petar Grašo (43) pred oltar.

- Svaka je moja izjava bila kao nekakvo opravdavanje, ali to nije tako. To je slobodan izbor te imamo takvu postavku jer on ima karijeru, a imam je i ja. Sretni smo - zaključila je. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZEZNACIJA':

Pokretanje videa...

10:33

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'