Obavijesti

Show

Komentari 29

Danijela šokirala sestru: Nisam znala da će pričati o mom raku

Danijela šokirala sestru: Nisam znala da će pričati o mom raku
6

Pjevačica tvrdi da su njene namjere iskrene i poštene i da svojom pričom i iskustvom želi inspirirati druge. Danijela je objasnila i kako je odgajana u katoličkom duhu...

VIDEO

Nakon što je pjevačica Danijela Martinović (47) prošlog petka održala prvo predavanje u crkvenom samostanu sv. Frane u Zadru, i što su se iz samostala navodno ogradili od 'propovijedi', javila se i Danijelina sestra Izabela (43).

Pokretanje videa...

01:32

- Što pametno reći na sve to?! Nemam pojma, ništa nisam znala tome niti smo Danijela i ja bile u ikakvom dogovoru. Nisam znala da će pričati o toj temi niti sam znala tko organizira predavanje. Znam samo da sam izbjegavala javno govoriti o svojoj nekadašnjoj bolesti... S obzirom da sam u svojim projektima i da sam boravila u Sarajevu kad se to događalo u Zadru, nisam imala nikakvog doticaja s tim. Ali svako vraćanje na tu temu u meni izaziva nemir i bolna sjećanja, pa je tako i sada. To je ostalo iza mene i nemam potrebu više o tome govoriti niti to komentirati - kaže Izabela, prenosi Slobodna Dalmacija.

- Prije svega, ja kao ja ne želim pričati o nekim temama u medijima, a kamoli da to radi netko drugi. Ajd' da to priča moja mater, koja je u mojoj bolesti bila sa mnom danonoćno. To bi mi bilo OK, to bih razumjela. Ali ovo ne kužim... - dodala je Izabela.

- Tim više što su mi novinari u jednom od mojih intervjua uoči proteklog Splitskog festivala opet, hoćeš-nećeš, provukli tu priču s bolešću. A ja sam samo rekla:"Ok, to je sve iza mene, bilo pa prošlo". Znam samo da je Danijela bila protiv toga i da je komentirala da što ja više dajem izjave o svojoj nekadašnjoj bolesti, jer to više nije ni bitno ni važno. Dala mi je savjet da je nepotrebno pričati o bolesti u medijima i da, kad me novinari, pitaju o toj temi, stopiram priču – kazala je za Slobodnu Dalmaciju Izabela.

Danijela Martinović je prvi put predavala u crkvi: Neopisivo je
Danijela Martinović je prvi put predavala u crkvi: Neopisivo je

Naime, Izabela je davnih godina pobijedila tešku bolest. Izabela nerado priča o tome jer je, kako kaže, to sve iza nje. Danijela je o patnji koju je prolazila kad joj je mlađa sestra oboljela od karcinoma pričala u svojim molitvama. Navela je kako joj je vjera pomogle da prebrodi taj težak period života za nju, i njene najmilije.

Pjevačica tvrdi da su njene namjere iskrene i poštene i da svojom pričom i iskustvom želi inspirirati druge. Danijela je objasnila i kako je odgajana u katoličkom duhu.

- Odrasla sam u katoličkom duhu i to je nepromjenjiva činjenica koja nikada i ničim nije dovedena u pitanje. Moja istinska namjera je jedino širenje ljubavi i to ću nastaviti raditi svim onim što ja jesam; pjevanjem, pisanjem, čitavim svojim postojanjem - kaže Danijela.

'Moja priča se u niti jednom trenu ne dotiče nauka Crkve'
'Moja priča se u niti jednom trenu ne dotiče nauka Crkve'

- I za kraj uz najiskrenije čestitke za nadolazeće božićne blagdane poklanjam vam skroman poklon iz svog srca, moju molitvu, a onima koji u njoj nalaze bilo što sporno unaprijed se ispričavam - zaključila je pjevačica.

Ipak, čini se kako ni Danijelino javno svjedočenje o Izabelinoj bolesti nije moglo porušiti odnos između ove dvije sestre. Izabela je odlučila stati na kraj tračevima, a na Facebooku je podijelila sliku te napisala sljedeće. 

- Ništa ne može narušiti ni poremetiti ljubav moje sestre i mene. Danijela zna koliko je beskrajno volim kao i ona mene - oglasila se Izabela koja se nakon 12 godina vratila pjevanju te je snimila pjesmu "Božićna priča". 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'