Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Daria Bedeniković: ‘Pola sam Hrvatica, a pola Makedonka’

None Foto: Mario Jurina

Naravno da bi svaka djevojka voljela pobijediti, ali najljepše stvari se događaju kada se najmanje nadamo, rekla je Miss Krapinsko-zagorske županije

Studentica sestrinstva postala je Miss Krapinsko-zagorske županije. Daria Bedeniković (20) kaže da je njezina prednost u odnosu na konkurentice unutarnja, a ne vanjska ljepota.

FINALISTICA IZBORA Misica Ana Marija Stančerić studira, radi i često volontira

- Želim postati Miss Hrvatske i pokazati što znači biti lijepa žena. Ne samo izgledom, već ponašanjem, osmijehom i velikim srcem za svakoga - objašnjava Daria. 

Ističe kako se ponosi svojim makedonsko - hrvatskim korijenima. Medicinska sestra iz Krapinskih Toplica modelingom se počela baviti jer joj je dečko fotograf pa mu je rado pozirala. 

Foto: Mario Jurina

Daria vjeruje kako  se sve događa s razlogom i jedva čeka finalni izbor.

- Nadam se da ću dati sve od sebe, predstaviti svoje Zagorje na najljepši mogući način te da će me primijetiti. Naravno da bi svaka djevojka voljela pobijediti, ali najljepše stvari se događaju kada se najmanje nadamo - optimistična je Miss Krapinsko-zagorske županije.

 

Komentari (7)
  • prekrasna je. Držim fige:)

    30. 4. 2018,   12:32
  • Lijepa je, kakvih je sve bilo na ovom natjecanju, ova je među boljima. Vidjet ćemo hoće li Miss Krapinsko-zagorske županije ujedno i postati Miss Hrvatske za 2018.

    30. 4. 2018,   11:08
  • Žene, kojima su roditelji porijeklom iz različitih podneblja, rasa, znaju biti prave ljepotice. Pogotovo ako imaju latino, južnjačke krvi, koja im daje poseban štih. Mix hrvatske i makedonske krvi, u ovom slučaju pun pogodak! :)

    30. 4. 2018,   22:14