Obavijesti

Show

Komentari 15

Darija rastura na YouTubeu, a jaka potpora joj je dečko Petar

Darija rastura na YouTubeu, a jaka potpora joj je dečko Petar
7

Darija Ramljak nije očekivala da će njezin nastup u showu skupiti toliko pregleda. Nada se da će jednog dana snimiti duet s Vannom, a nikako ne želi pjevati narodnjake

VIDEO

Ljubav prema glazbi rodila se spontano. Još u djetinjstvu. Mogu zahvaliti ocu koji je tu ljubav prenio na mene, rekla nam je Darija Ramljak (20), koja je osvojila brojne gledatelje svojim glasom, ali i stasom. U subotu smo gledali drugu epizodu “nokauta” showa “The Voice”. Darija, kao kandidatkinja u Vanninu (49) timu, izvela je Gibonnijevu (51) pjesmu “Ako me nosiš na duši”, a ono što se dogodilo nakon emisije mlada djevojka iz Međugorja nije mogla ni sanjati. U manje od tri dana videosnimka njezina nastupa pregledana je više od 150 tisuća puta, a pohvale dolaze sa svih strana Hrvatske. Ali i šire. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:10

- Pjesmu sam odabrala u suradnji s timom. Iskreno, nisam bila u potpunosti sigurna da je to pravi izbor, ali sad sam promijenila mišljenje. Nisam se nadala ovako dobrim komentarima i na tome sam jako zahvalna - rekla nam je simpatična Darija.

Darijin nastup na 'Voiceu' je skupio preko 100.000 pregleda
Darijin nastup na 'Voiceu' je skupio preko 100.000 pregleda

Na pitanje ima li više udvarača nakon pojavljivanja u popularnoj emisiji, Darija je odgovorila: 

- Nemam nekih upada od strane muškaraca. Kad se i ‘zalomi’ neki komentar, ne želim se obazirati. Imam dečka koji mi je golema podrška - rekla nam je 20-godišnjakinja koja već pet mjeseci uživa u sretnoj vezi.

Dečko joj je, uz sestru i roditelje, najveći oslonac u karijeri.

- Čini mi se kao da se poznajemo cijeli život. Prati me čak i na probe. Uz mene je i u dobru i u zlu. Bez njega stvarno ne bih mogla - kaže.

Iako joj se smiješi lijepa glazbena budućnost, studij modnog dizajna nije završila. Ipak, slobodno vrijeme koristi uživajući u šivanju. Za svoju mentoricu Vannu ima samo riječi hvale. S obzirom na to da su se tijekom showa povezale, Darija se nada da će jednog dana snimiti duet. 

- Vanna je ta koja nam dijeli savjete. I kad je riječ o showu, ali i kad je u pitanju nešto treće. Svi od mentora su mi jako dragi, ali za mene je Vanna najposebnija - priznaje Ramljak.

Nas je zanimalo i gdje se vidi za deset godina, a odgovor nas nije nimalo začudio. S mikrofonom u ruci, naravno. 

- Želim jednog dana biti ostvarena žena i majka. S divnom obitelji i s normalnom glazbenom karijerom radi koje moja obitelj neće ispaštati - rekla je Darija.

Za kraj nam je otkrila i kako joj je zahvaljujući showu “porasla” popularnost na društvenim mrežama. Na pitanje bi li za veliki iznos novca zapjevala narodnjake i sluša li privatno takvu glazbu, kratko nam je odgovorila: 'Ne'. Inače, ova kandidatkinja je prolaz na audiciji izborila pjesmom “Ti me vodi preko voda”, a njezina mentorica ne krije oduševljenje.  

- Naša Darija putuje na probe iz Međugorja i svi se šalimo na račun njezinih dugih putovanja, a onda počne pjevati i svi imamo stisnuto grlo pola sata - ponosno kaže Vanna. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Ivan Šarić i Zenzacija 03:46
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...