Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Darjan je skinuo preko 40 kila: 'Topi' ih i hodanjem po 45 min

None Foto: RTL/Privatni album 7

Prije je svaka pekara bila moja. Danas više nije tako. Uspijevam se kontrolirati jer znam koliko je kalorična hrana iz fast fooda ili pekare. Dozvolim si nekad neki junk food, izjavio je Zagrepčanin

Zagrepčanin Darjan Zajačko (37), natjecatelj prve sezone emisije 'Život na vagi', u samo nekoliko mjeseci skinuo je 32,1 % tjelesne mase i time iznenadio sve gledatelje. U show je ušao sa 124,5 kilograma, postepeno je mršavio, a po završetku showa je imao 40 kila manje.

Foto: RTL televizija

Otkako je napustio vilu u kojoj su kandidati showa bili smješteni nije dopustio, kako kaže, da mu se opet nakupe kilogrami. Osim što se posvetio studiranju, redovito odlazi u teretanu i pazi na prehranu. 

- Dani su mi poprilično kratki pa moram pravilno rasporediti kada ću jesti i kada ću stići trenirati. Obroke i dalje ne preskačem, tri glavna i dva međuobroka. A što se treninga tiče, ako ga ne uspijem odraditi, onda se trudim barem hodati 45 minuta - rekao je za RTL Darjan koji će biti podrška novim natjecateljima. Do sada je izgubio preko 50 kilograma. 

- Prije je svaka pekara bila moja smijeh. Danas više nije tako. Uspijevam se kontrolirati jer znam koliko je kalorična hrana iz fast fooda ili pekare. Dozvolim si nekad neki junk food jer ne želim živjeti restrikcije. Ne branim si ništa, ali sad mi tijelo više ni ne traži takvu vrstu hrane - rekao je Zagrepčanin. 

Zajačkog ljudi i dalje prepoznaju na ulici, a čak mu i prilaze, pohvaljuju ga i pitaju za savjete.

VIDI OVO: Koji horoskopski znak je najbolji u krevetu?

Komentari (17)
  • Sve ok ali na naslovnoj slici di je teži u faci izgleda 10g mlađi. Često si tim extremnim mršavljenjem naprave i dosta štete.

    7. 9. 2018,   16:51
  • Sad ima bore po licu... šalim se... BRAVO!!!

    7. 9. 2018,   15:33
  • ovaj članak šalje dobru poruku i ja kažem iz iskustva - za mršavljenje nemojte vježbati snagom (čučnjevi,sklekovi itd) jer to otvara veliki apetit , samo hodajte i radite sve obične poslove a obroke smanjite i nemojte jest čitav dan non stop

    7. 9. 2018,   16:19